Index Vakbarát Hírportál

Aranyérmes dzsúdzsucus lett Tom Hardy

2022. augusztus 22., hétfő 19:23

Jótékonysági dzsúdzsucubajnokságon nyert két aranyérmet Tom Hardy. A sztár filmes szerepei miatt kitűnő formában van, ezért nem okozott nehézséget számára ellenfele földre terítése.

Két aranyérmet nyert a napokban egy jótékonysági dzsúdzsucubajnokságon Tom Hardy. A 44 éves színész a versenyről készült felvételeken láthatóan uralta a mérkőzéseket.

A sztár egy olyan jótékonysági szervezet kurátoraként versenyzett a rendezvényen, amely olyan emberekkel foglalkozik, akik valamilyen életre szóló sérülést szenvedtek, vagy poszttraumás stressz zavarral (post-traumatic stress disorder, PTSD) és depresszióval küzdenek. A brazil dzsúdzsucutanfolyam segít nekik a mentális és a fizikai felépülésben.

A rendezvény TikTok-oldalán osztott meg videókat arról, hogyan küzd ellenfeleivel a színész. A híresség láthatóan otthonosan mozog a harcművészet ezen válfajában.

Minden meccsén behódoltak neki, ez az ember egy gyilkos 

– viccelődött egy tiktoker. 

A Daily Mail kiemeli: nem csoda, hogy Tom Hardynak ilyen jól megy a sport. Legutóbb 2018-ban, a Venom filmben játszott szerepére való felkészülés részeként vegyes harcművészeti edzésekkel alakította át a testalkatát. 

Rovatok