Index Vakbarát Hírportál

Félti unokáját a Nemzet Színésze: elmondta, mitől tart

2022. szeptember 5., hétfő 06:10

Szombaton elrajtolt az X-Faktor új évada, az első válogatón rengeteg tehetséges és kevésbé tehetséges versenyző feltűnt. Bodrogi Gyula unokája, a 18 éves Enikő is megmutatta, mire képes a hangszálaival. A Nemzet Színésze megnézte a produkciót a televízióban, majd elmesélte, mit gondolt az előadásról.

A fiatal lány a bemutatkozása után elárulta, hogy Bodrogi Gyulának és Voith Áginak az unokája. A mentoroknak tetszett, amit hallottak, Gáspár Lacinak még a könnye is kicsordult. A fiatal lány továbbjutott a második körbe, ez nem is lehetett kérdéses.

„Néztük a műsort, és nagyon tetszett a produkciója, szerintem jól sikerült! Szerintem csodálatos lenne, ha Enikő azzal foglalkozhatna, amivel szeretne. Mindentől féltem őt, természetesen attól is, hogyha ismertté válna, milyen megpróbáltatások elé állítaná a szakma” – nyilatkozta Bodrogi Gyula a Blikknek.

A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész hozzátette: esze ágában sincs az unokája útjába állni.

A mentorok se tudják, milyen nyelven énekeltek

Lezajlott az X-Faktor tizenegyedik évadának első válogatója, amivel kapcsolatban elég felemás érzéseink támadtak. Az ország legnépszerűbb tehetségkutatója mindig újat akar mutatni, ami részben sikerül, de az igazi mankót az újabb tehetségek jelentik. A szombat esti műsorról itt írtunk részletesebben:

Rovatok