Index Vakbarát Hírportál

Gisele Bündchen elköltözött otthonról, válságban Tom Bradyék házassága

2022. szeptember 6., kedd 10:07

Elhagyta a család floridai otthonát, Costa Ricára költözött egy férjével való komolyabb nézeteltérést követően Gisele Bündchen. A brazil modell azt nehezményezi, hogy amerikai futballista párja, Tom Brady mégsem vonult vissza, így továbbra sem foglalkozik eleget a gyerekeikkel, ahogyan azt megígérte többször is. A házassági krízis kapcsán a válást is rebesgetik a barátok, akik reménykednek abban, hogy nem fajul idáig a viszály.

A kapcsolatok és házasságok egyik alapja a másik fél támogatása – észszerű kereteken belül – mindenben, legyen szó karrierről, hobbiról vagy egyéb tervekről. Amikor ennek hiánya felmerül, sok párkapcsolat romlik meg, és jut akár szakításig vagy válásig. Kevés az olyan örömteli eset, amikor a felek engedni tudnak a saját igazukból. 

Így van ezzel az NFL, azaz a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság sztárja, Tom Brady is, aki karrierjében hozott döntésével húzta ki a gyufát otthon. 

Legalábbis a Page Six információi szerint brazil modell felesége, Gisele Bündchen amiatt költözött el a pár floridai, Tampában található otthonából Costa Ricára, mert Tom Brady visszavonulása, majd visszatérése miatt több heves vita is kirobbant kapcsolatukban. 

Későn kapcsolt apaüzemmódba Brady? 

A sportoló emiatt most egyedül gondoskodik két közös gyermekükről – a 14 éves Benjaminról és a 9 éves Vivianről –, illetve a korábbi házasságából született 15 éves Jackről. A körülmények ellenére Tom Brady igyekszik a legjobb apa lenni, teendői miatt pedig még csapata, a Tampa Bay Buccaneers edzéseit is kihagyta. 

Tom a gyerekekkel van, próbál szuper apuka lenni. Jelenleg nagyon szomorú, mindenki tudja, hogy ez most egy igazán komoly nézeteltérés volt köztük. Úgy tűnik, Gisele nagyon dühös lett, és olyan dolgokat mondott, hogy elhagyja őt, azonban a múltban ezeket mindig meg tudták beszélni. De ez most komolyabbnak tűnik

– mondta egy barát a lapnak. 

A Buccaneers irányítója egy 11 napos edzőtábort hagyott ki augusztusban, és amikor az eltűnéséről faggatták, magánéleti problémákra utalt.

Ennek az oka személyes… Mindenkinek az életében vannak különböző helyzetek, amelyekkel meg kell küzdenie. Mindannyiunk életében vannak igazán egyedi kihívások. Már 45 éves vagyok, nagyon sok minden történik

– mondta akkor sejtelmesen Brady.

Nem vette ki a részét a gyereknevelésből 

Kettejük viharos kapcsolata nem újszerű, főleg, ami Brady visszavonulását, majd visszatérését illeti. Egy forrás korábban azt mondta Bradyről és Bündchenről, hogy probléma adódott a házasságukban a visszatérés miatt, mivel a modell nehezményezte, hogy mindig ő van a gyerekkel, míg az amerikai futballista szinte soha.

Megállapodtak abban, hogy Tom visszavonul, hogy a családra összpontosítson, de aztán, mint azt már tudjuk, meggondolta magát. Tüzes kapcsolatuk van. Gisele kissé forrófejű – megvan benne az a heves brazil temperamentum

– idézi a lap a bennfentest. 

A problémáról már többször is megszólalt a pár, azonban úgy tűnik, csak a szájukat járatták, megoldást nem sikerült találniuk egyelőre a problémára. 

Az amerikai futballista 2020-ban, amikor megjelent Howard Stern SiriusXM című műsorában, bevallotta, hogy Bündchen nem érezte úgy, hogy támogatást kap tőle a gyereknevelésben. 

Úgy érezte, egész szezonban csak játszanék, amíg ő gondoskodik a háztartásról. Nem volt elégedett a házasságunkkal, szóval ezen változtatnom kellett. Azt gondolta, hogy neki ez természetesen működik, de nekem nem megy

– mondta akkor a sportoló.

A helyzet régóta szúrja már Bündchen szemét, azonban nyilatkozataiból mindig úgy tűnt, elfogadta a helyzetet, együtt tud élni sztársportoló férjével. A modell még májusban a brit Vogue-nak nyilatkozott, akkor azt mondta, hogy egy jó kapcsolatért meg kell dolgozni.

Nem hiszem, hogy a kapcsolatok csak úgy megtörténnek és működnek, ez soha nem az a mese, amit az emberek megálmodnak. Munka kell ahhoz, hogy valóban szinkronban legyél valakivel, különösen miután gyerekeitek születtek

– ecsetelte a magazinnak Bündchen, aki egyelőre a családtól távol próbál döntést hozni kettejük kapcsolatáról, miközben férje a pályán és a családi fészekben is igyekszik helytállni.

A 2009-ben összeházasodott párhoz közel állók bíznak benne, hogy sikerül rendezniük a már egy ideje fennálló nézeteltérést, azonban az mindenképpen beszédes lehet, hogy Bündchen legutóbb augusztus elején posztolt férjéről, annak születésnapján, ahol megható sorokkal köszöntötte Bradyt, a költözést előidéző konfliktus valamikor ezt követően történhetett meg…

(Borítókép: Tom Brady és Gisele Bündchen 2018. május 7-én. Fotó: Matt Winkelmeyer/MG18/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

Rovatok