Index Vakbarát Hírportál

Gáspár Laci: Én vártam, hogy a tulaj felhív, és elnézést kér

2022. szeptember 8., csütörtök 11:31

Az énekes, aki egy balatonfüredi szórakozóhelynél történt incidens miatt került kellemetlen helyzetbe, másképp emlékszik a történtekre, mint azt a vendéglátóegység szóvivője elmesélte.

Az X-Faktor mentora komoly konfliktusba keveredett a múlt héten, miután videóra vették, hogy egy balatonfüredi bárnál kelt ki magából, mivel megjegyzést tettek a származására. A történtek óta már megszólalt a szórakozóhely szóvivője is, akinek elmondása szerint amiatt alakult ki vita, hogy Gáspár Lacinak nem tetszett, hogy hajnali négykor bezárnak, és még annak ellenére sem távoztak, hogy a pultos felszólította őket. Elmondása szerint a bár munkatársa azt követően tett megjegyzést az énekes származására, hogy leszbikus k*rvának nevezte.

Gáspár az esetet követően már megszólalt a közösségi oldalán, ahol kifejtette, ez történik akkor, amikor valaki a származása miatt bántja őt, illetve kiemelte, senkit nem akart bántani, de vannak olyan helyzetek, amikor ki kell állnia magáért. Az énekes e nyilatkozatát követően hallgatásba burkolózott, azonban a Story magazinnak most bővebben beszámolt a történtekről.

Tisztán emlékszem mindenre. Semmit nem tettünk Nikivel. Ültünk a pultnál, és egyszerűen nem tűnt fel, hogy záróra van. Egyszer csak azt hallom a pultos fiú szájából: »Na most már takarodjatok innen«

– fejtette ki az énekes, illetve megjegyezte, majdnem bocsánatot kért, de aztán leesett neki, milyen stílusban is szóltak hozzá. Mint hozzátette, ekkor vetette oda, hogy nem érti, ezt a viselkedést mégis hogyan engedheti meg magának egy vendéggel szemben. Ahogy megjegyezte, a szóváltás odáig fajult, hogy majdnem verekedés lett a vége, le kellett fogni a pultost. 

Megalázóan beszéltek velem, kidobtak, és még rasszista megjegyzést is kaptam. Ez az igazság, így indult a történet

– mondta Gáspár, ami szöges ellentétben áll a szórakozóhely szóvivője által elmondott történettel. 

Őszinte leszek, én vártam, hogy a tulaj felhív, és elnézést kér a történtekért. Vártam, hogy azt mondja, elhatárolódik az alkalmazottja viselkedésétől. Hideg zuhanyként ért, hogy ehelyett nyilatkozgat, és így védekezik. Életemben nem történt velem még ilyen, és bevallom, nagyon rosszulesik ez az egész 

– magyarázta a mentor.

(Borítókép: Gáspár Laci 2017. október 11-én. Fotó: Velvet)

Rovatok