Index Vakbarát Hírportál

Britney Spears most éppen azt állítja, belehal fiai hiányába

2022. szeptember 14., szerda 18:39

Továbbra sem zárul le a sárdobálás a nemrég édesapja gyámsága alól szabadult Britney Spears és fiai, Jayden James és Sean Preston Federline között. Az énekesnő a korábbi vádaskodása után most érzelmi zsarolással próbálja visszaédesgetni a fiait.

Az amerikai énekesnő gyerekei döntése miatt már hónapok óta nem találkozhatott velük, emiatt legutóbb pénzéhesnek és hálátlannak nevezte a fiúkat, most pedig arról beszélt, hogy nagyon megviseli a helyzet, és szó szerint belehal, ha nem láthatja újra őket. 

Spears korábbi férje, Kevin Federline még augusztusban dobta le a családi atombombát, amikor közölte, hogy közös gyerekeik nem szeretnék látni édesanyjukat, mivel számukra rendkívül kellemetlen anyjuk Instagramon mutatott viselkedése: mint ismert, az énekesnő rendszeresen oszt meg meztelen, félmeztelen fotókat és táncolós videókat.

Az exférj állításait Britney Spears sem hagyta szó nélkül, szerinte annak ellenére, hogy mindig mindent megadott fiainak, nem hálásak neki, amelyről nagy részben az apjuk tehet. Szerinte az apjuk nyomására döntöttek végül úgy a gyerekek, hogy addig nem találkoznak vele, amíg „mentálisan instabil”. 

Lelkileg zsarolja fiait? 

A 15 éves Jayden James és a 16 éves Sean Preston ugyan egy interjúban elmondta, hogy nem haragszanak édesanyjukra, és imádkoznak azért, hogy mihamarabb jól legyen, ez azonban csak  még inkább feltüzelte az énekesnőt, aki most Instagramon arról beszélt, hogy szó szerint belehal, ha nem láthatja fiait.

Leállt a szívem dobogása, amikor a fiúk úgy döntöttek, hogy nem akarnak látni. Régebben sokkal többet voltak nálam, többet foglalkoztam a gyerekekkel, mint Kevin, de az emberek nem emlékeznek erre a részre, mert mindig a negatívumokra koncentrálnak. Hattól kilencéves korukig az esetek hetven százalékában nálam voltak, de amióta elmentek, úgy éreztem, hogy egy hatalmas részem meghalt

– kezdte közösségi oldalán Spears.

Az énekesnő állítása szerint valóban fizikai tünetei vannak azóta, hogy a fiai az édesapjukhoz kerültek, most pedig már meglátogatni sem tudja őket. 

A szó szoros értelmében nincs többé célom – ők voltak az örömöm, a mindenem. Ezért éltem. Aztán hirtelen eltűntek, és mintha a szívem leállt volna, úgy fájt ez. Nem értem, hogy tudnak ilyen egyszerűen kizárni az életükből, egyszerűen nem értem

– idézi a The SunSpearst, akinek szavai az állandóan megkérdőjelezett mentális állapota miatt igencsak kétségbeejtőnek hangozhatnak. 

Britney miatt nem volt felhőtlen gyerekkoruk

Az énekesnő exférje, Kevin Federline a csatározás részeként múlt hónapban több felvételt is közzétett, amelyeken állítása szerint Britney Spears a fiaival üvöltözik már akkor is, amikor a gyerekek még egészen kicsik voltak. Ezeket végül aztán törölte oldaláról a korábbi háttértáncos, aki szerint az ő feladata az, hogy megvédje a további lelki sérülésektől a gyerekeit. 

Az a fajta környezet, amelyet nekünk adott, nem volt megfelelő számomra és a bátyám számára 

– vélekedett Jayden James viszonyukról, aki ennek ellenére reméli, hamarosan minden rendeződik, és találkozhatnak az édesanyjukkal. 

A hónapok óta húzódó rossz viszony akkor mérgesedett el júniusban, amikor Britney Spears és férje, Sam Asghari esküvőjén a meghívás ellenére nem jelentek meg az énekesnő gyerekei.

Spears ekkor azzal vádolta meg Kevin Federline-t, hogy az ő keze lehet a dologban, azonban a volt férj mindent tagadott, fiai döntésére bízta, megjelennek-e az eseményen. Állítását később a gyerekek is alátámasztották. 

Nem hívta meg az egész családot, és ha csak én és Preston lettünk volna ott, akkor nem hiszem, hogy a helyzetből bármi jó is kisülhetett volna

– tette hozzá Jayden.

(Borítókép: Kevin Winter / Getty Images)

Rovatok