Index Vakbarát Hírportál

Fodor Zsóka elmondta, megcsalta-e vele Koós János a feleségét

2022. szeptember 18., vasárnap 13:15

Fodor Zsóka és Koós János szerelméről sok szóbeszédet lehetett hallani, ami szerint az énekes megcsalta feleségét, Dékány Saroltát a Barátok Közt Magdi Anyusával. Fodor Zsóka a Star Magazinban öntött tiszta vizet a pohárba.

Fodor Zsóka már többször volt házas, de talán a legnagyobb szerelme az a Koós János volt, akiért megőrültek a nők, köztük ő maga is. A különböző gálákon nem volt kérdés, hogy egymás mellé ülnek.

Sokan ezért is feltételezték, hogy a színész megcsalhatta feleségét Fodor Zsókával. A színésznő a Star Magazinnak tisztázta a kérdést.

Mindig mondtam neki, hogy a jóisten a hangja mellett olyan jólelkű feleséget adott neki, mint Saci, akinél tökéletesebb párt nem is találhatott volna. Amikor meglátott, rögtön mondta: »Gyere, Jani, itt a szerelmed.« Pedig amikor szerelembe estünk, Jani nőtlen volt, szóval nem vettem el senkitől, nem csalta meg velem Sacit és senki mást

– felelte a magazin kérdésére.

Fodor Zsóka egy korábbi interjúban beszélt arról, hogy egy párkapcsolathoz elengedhetetlen a szerelem, ha ezt nem tartaná fontosnak, akkor már „milliomosözvegy” lenne. A színésznő szerint mutatós volt fiatal korában, de a barátnői ennek ellenére sem voltak rá féltékenyek, és nem szerette el más férjét.

Rovatok