Index Vakbarát Hírportál

Váratlan helyen tűnt fel Tom Hardy, mindenkit lebunyózott a helyszínen

2022. szeptember 21., szerda 14:38

Váratlanul, eredeti keresztnevével nevezett be egy London melletti Tom Hardy, aki ha már ott járt, a közönség nagy örömére győztesként távozott a helyszínről.

Ismét bebizonyosodott, hogy nem csak a filmvásznon és a képernyőn kemény Tom Hardy. A népszerű hollywoodi színész már megmutatta korábban a 2011-es Warrior – A végső menet című filmben, hogy nem lehet eladni a küzdőtéren sem, emellett pedig közösségi oldalán is előszeretettel megmutatja, hogy a küzdősportok szerelmese. 

Ennek ellenére is mindenkit meglepett, amikor váratlanul benevezett és megjelent egy London mellett található Milton Keynes-i dzsúdzsucuversenyren a 45 éves brit színész. A kék öves harcos – ha már elutazott – mindenkit a földre gyűrt, és végül aranyéremmel távozott a Brazilian Jiu-Jitsu Open Championship elnevezésű megmérettetésről. Hardy meglepetésszerű megjelenése az eseményen a versenyzők és a nézők körében egyaránt nagy sikert aratott. 

Guardian értesülése szerint Hardy valódi, Edward keresztnevén nevezett a versenyre, ezzel is kerülve, hogy színészként ismertté vált, középső nevével könnyedén azonosítani tudják.

Mindenki felismerte, de nagyon alázatos volt, és szívesen szakított időt arra, hogy az emberek fényképezkedjenek vele. Nagy öröm volt, hogy versenyezhetett a rendezvényünkön

– mondta az esemény szóvivője a lapnak.

Hardy ellenfele, Danny Appleby azt mondta a helyi médiának, hogy a színész részvétele az eseményen „nagyon megdöbbentette és megrázta”.

Hardy azt mondta nekem, „csak felejtsd el, hogy én vagyok az, és tedd azt, amit általában tennél”. Nem gondolnám róla, hogy színész, ha nem tudnám. Igazán erős fickó. Valószínűleg ő a legerősebb, akivel valaha megmérkőztem 

– vélekedett a végül a színésszel szemben alulmaradó Appleby. 

(Borítókép: Tolga AKMEN / AFP)

Rovatok