Index Vakbarát Hírportál

Shakirát teljesen összetörte a válás, ezt mondta a hűtlen Piquéről

2022. szeptember 22., csütörtök 15:13

Először adott interjút Shakira magánéleti válságáról, amióta kiderült, hogy korábbi párja, a labdarúgó Gerard Piqué megcsalta, és már új barátnője is van – emiatt tizenegy évnyi együttélés után elválnak.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az énekesnő és a futballista kapcsolata július végén került válságba, a harmadik felet emlegető pletykák – amelyekről végül kiderült, hogy nem voltak alaptalanok – végül a sztárpár válásához vezettek.

A szakítás a tizenegy évnyi együtt töltött idő ellenére a Barcelona futballistája számára láthatóan meglehetősen egyszerű volt, nem sokkal a különválásukról felvetődő hírek után már új barátnőjével kapták lencsevégre. Mint kiderült, Piqué szívét egy 23 éves diáklány, a vállalkozása alkalmazásában álló Clara Chia Marti rabolta el, amitől koránt sem lehetett boldog a kolumbiai énekesnő, ugyanis Shakiráék megegyeztek, hogy közös gyerekeik miatt még egy ideig nem mutatkozik nyilvánosan új párjával a sportoló. 

Ugyan egészen eddig nem lehetett tudni, mennyire viseli meg valójában a szakítás Shakirát, az énekesnő most megtörte a csendet, és először mesélt a nyilvánosságnak az elmúlt hónapok történéseiről. 

Nagyon nehéz erről beszélni, különösen, mivel ez az első alkalom, hogy egy interjúban teszem mindezt. Eddig csendben maradtam, és próbáltam feldolgozni az egészet. Különösen azért nehéz erről megszólalnom, mert még mindig ezen megyek keresztül. Nehéz, mert mindez a nyilvánosság előtt zajlik, nem olyan, mint egy átlagos válás. Ez talán életem legsötétebb időszaka, amelybe a zene hoz újra fényt 

– mondta az Elle-nek adott interjúban Shakira. 

Az énekesnő számára mindig is a gyerekei voltak a legfontosabbak, így a mindennapokban is arra törekszik, hogy az otthonuk körül ólálkodó fotósok ellenére a gyerekek ne vegyenek észre semmi különöset abból, ami körülöttük zajlik. 

Igyekszem előttük titkolni a helyzetet, amennyire csak tudom. Nagyon felkavaró lehet ez a két gyerek számára, akik egyelőre a szüleik válását is próbálják feldolgozni. Néha bízom benne, hogy ez az egész csak rossz álom, aztán mindig rájövök, hogy ez bizony a valóság

– folytatta.

A gyerekelhelyezés továbbra sincs tisztázva

A kolumbiai édesanya és Piqué válásában a gyerekek elhelyezése okozhatja a legnagyobb kavarodást, mivel a futballista szeretné őket Barcelonában tartani, míg Shakira Miamiba vinné a fiúkat. A különböző elképzelések ellenére az énekesnő reméli, sikerül csendben, felnőttek módjára leülniük megbeszélni a dolgokat – ezért rövid időre még Piqué hűtlenségét is hajlandó félretenni. 

Függetlenül attól, hogy a dolgok hogyan végződtek, vagy hogy Gerard és én volt partnerként hogyan érzünk egymás iránt, nem írja felül azt, hogy ő a gyermekeim apja. Felelősséggel tartozunk ezért a két hihetetlen fiúért, és bízom benne, hogy kitaláljuk, mi a legjobb a jövőjük, a saját álmaik szempontjából, és mi a tisztességes megoldás minden érintett számára. Nagyra értékelném, ha lehetőséget kapnánk, hogy ezt privátban tegyük meg

– utalt a válásukat övező médiafelhajtásra Shakira. 

(Borítókép: Shakira 2022. május 19-én. Fotó: Dave J Hogan / Dave J. Hogan / Getty Images)

Rovatok