Index Vakbarát Hírportál

Tóth Gabi kórházba került, Navracsics Tibor posztolta ki

2022. szeptember 23., péntek 13:15

A Fidesz országgyűlési képviselője rövid Facebook-bejegyzésben tájékoztatott a hírről.

Rövid Facebook-bejegyzéssel jelentkezett Navracsics Tibor, a Fidesz országgyűlési képviselője, aki arról tájékoztatta követőit, hogy Tóth Gabi kórházba került, ezért a péntekre tervezett tapolcai Polgári Szalon elmarad.

Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki!

– írta bejegyzésében Navracsics, aki hozzátette, hogy az esemény új időpontjáról hamarosan tájékoztatnak majd minden érdeklődőt.

A Tények szerint Tóth Gabi férje, Krausz Gábor egy közösségi oldalon közzétett bejegyzésben azt írta: „Hála Istennek, nincs komoly probléma, nagyobb volt az ijedtség, csak egy kis pihenésre van szüksége, köszönjük a jókívánságokat”.

Céltáblává vált az utóbbi időben

Tóth Gabi úgy érzi, céltáblává vált az elmúlt időszakban. Az énekesnő nemrégiben a blogján jelentkezett egy újabb szösszenettel, amelyben a benne felgyülemlett sérelmekről értekezett.

Mint írta, gyűlöletcunami áradt rá, azt azonban nem tudja, mivel érdemelte ezt ki.

Ami a legjobban fáj, hogy tényleg nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell. Milyen mértékű a bűnöm, ami miatt évek óta ki lettem kiáltva ellenségnek? A családtagjaim, a gyermekem halálát kívánni maradhat büntetlen?

– tette fel a kérdést akkor. Az énekesnő azóta határozatlan időre visszavonult a közösségi médiától.

De csak részben, ugyanis ma az Instagram-oldalán 24 óráig elérhető üzenetben közölte, hogy már sokkal jobban van. Mint fogalmazott, megterhelő volt számomra az elmúlt időszak, ezért a következő hónapokban vissza kell vennie a tempóból. A holnapi, szegedi koncert azonban nem marad el, mert „a közönség szeretete, a zene feltölti a lelkét, és számára ez a legfontosabb.” 

(Borítókép: Tóth Gabi 2022. március 1-jén. Fotó: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok