Index Vakbarát Hírportál

Elfújta a szél? A hurrikán sem hozza már össze Tom Bradyt és Gisele Bündchent

2022. október 1., szombat 14:55 | aznap frissítve

Hiába segítette még a természet is Tom Bradyéket, az Ian hurrikán miatt átmentileg Miamiba költöző amerikaifutballista és a jelenleg szintén a városban élő felesége, Gisele Bündchen továbbra sem békült ki, így továbbra is küszöbön a válás.

Továbbra sem enyhül a viharos ellentét az NFL-sztár Tom Brady és modell felesége, Gisele Bündchen között. A házaspár kapcsolata még a hónap elején futott zátonyra, amikor is állítólag annyira összevesztek, hogy a nő Costa Ricára utazott, és hazatérése után sem a pár floridai otthonába, hanem Miamiba ment végül. 

A brazil modell azt nehezményezi, hogy párja, Tom Brady korábbi bejelentése ellenére mégsem vonult vissza, így továbbra sem foglalkozik eleget a gyerekeikkel, ahogyan azt megígérte többször is. A házassági krízis kapcsán egyre valószínűbb, hogy az eddigi balhékkal ellentétben nem sikerül rendezni a nézeteltérésüket, és a sztárpár elválik.

Nem ment vissza Tomhoz, aki még mindig abban reménykedik, hogy sikerül kibékülniük. Gisele már korábban is mondta neki, hogy elhagyja, de eddig mindig kiegyeztek, amikor lenyugodott

– mondta akkor a pár egy közeli barátja.

Úgy tűnik azonban, nem csak a kapcsolatuk viharos mostanában, ugyanis az Egyesült Államokban pusztító Ian hurrikán újra közelebb sodorta egymáshoz a feleket – Tom Brady a gyerekeivel együtt szintén Miamiba költözött tampai otthonukból átmenetileg a fenyegetettség miatt. 

A hurrikán valóban hatalmas pusztítást végzett, Florida leghalálosabb vihara lett – így utólag még inkább érthető a sportoló elővigyázatossága.

Egy ilyenre senki sem tud igazán felkészülni. Itt lakunk az öbölben, ahol a hullámok félelmetesen nagyok tudnak lenni, a kiöntött víz eléri a házat, ezért jobbnak láttam, ha elindulunk

– mondta Brady még a vihar érkezése előtt a SiriusXM podcastben.

Ennek ellenére úgy tűnik, mégsem fújta őket össze a szél, ugyanis hiába rendelkeznek közös otthonnal a városban, csak a gyerekek laknak ott Bündchennel, az amerikaifutballista a Page Six információi szerint máshol húzta meg magát. 

A lap informátora szerint ugyan a pár a különköltözés óta is folyamatosan küzd azért, hogy megoldják a krízist, egyelőre azonban nem sikerült javítaniuk a kapcsolaton, félő, hogy hamarosan feladják a küzdelmet, és elválnak. 

Tom és Gisele a közelmúltban komolyan küzdött azért, hogy működjön a házasságuk, de továbbra is külön vannak, azonban mindenki bízik benne, hogy nem válnak el

– mondta.

A gyerekek sérülhetnek a párkapcsolati krízis miatt 

Arról ugyan egyelőre szó sincsen, hogy Brady és Bündchen már biztosan külön utakon folytatják, a válást és az azt megelőző procedúrát – így a mostani különköltözést is – a gyerekek bánhatják a legjobban. 

A párnak két közös gyermeke van, a 12 éves Benjamin és a 9 éves Vivian, míg a sportoló korábbi kapcsolatából egy gyerek születetett, a már 15 esztendős Jack. Mivel Tom Brady volt az, aki – miután Bünchen lelépett – Tampában maradt, a gyereknevelés is teljes mértékben rá hárult, mindez úgy, hogy közben a pályán is helyt kellett állnia. 

Talán a gyerekeivel töltött idő hiányát nehezményező feleség célja a költözéssel részben ez is volt, Brady pedig, amennyire csak tud, helytáll mint édesapa.

Nem hagyhatod figyelmen kívül a magánéletedet, még akkor sem, ha kezdődik a szezon. Amellett, hogy már a 23. évemet kezdem meg a ligában, van egy gólyám a középiskolában, aki szintén futballozik. Van egy 12 éves fiam és egy 9 éves kislányom, akik szintén élik az életüket, emellett pedig ott vannak a szüleim is

– ecsetelte Brady, akinek most, valóban úgy tűnik, házassága megmentése, a gyerekei és a karrierje mellett nincs sok ideje unatkozni.

A válás kimondását ugyan vélhetően mindketten szeretnék elkerülni, amennyiben mégis megtörténik a házasság felbontása,  a gyerekek közül a két kisebb, Benjamin és Vivian az anyjához, míg Brady fia, Jack a sportolóhoz kerülhet. 

(Borítókép: Tom Brady és Gisele Bündchen 2019. május 6-án. Fotó: Theo Wargo / WireImage / Getty Images Hungary)

Rovatok