Index Vakbarát Hírportál

20 év után visszatér a Fekete Vonat

2022. október 3., hétfő 10:49 | aznap frissítve

A magyar együttes két évtized után újra együtt fog zenélni, amit egy arénás koncerttel fognak megfejelni a jövő év elején.

Nem sokaknak kell bemutatni a Fekete Vonat nevezetű zenekart, amely a legikonikusabb magyar együttesek közé tartozik. A város másik oldalán vagy a Hol van az a lány című dalaik máig felcsendülnek egy-egy házibulin, ami már önmagában érzékelteti, mekkora népszerűségnek örvendtek a 2000-es években. A tagokMohamed Fatima, Fehér Tibor Beat és L.L. Junior még 2002-ben jelentették be, hogy feloszlik a zenekar, ami hideg zuhanyként érhette a rajongókat, azóta pedig külön utakon folytatták, hasonlóan nagy sikerrel. 

Szétválásuk huszadik évfordulójának apropójából azonban most úgy gondolhatták, itt az idő újraegyesülni. A banda ugyanis nemsokára új dalokkal jelentkezik, ahogy a koncertezés sem marad el. A debütáló fellépésük 2023. január 7-én lesz az Arénában, ahol minden bizonnyal a friss szerzemények mellett régebbi slágerek is hallhatóak lesznek majd.

Nem ők az egyedüliek

Úgy tűnik, a 2000-es években nagy népszerűségnek örvendő zenekarok ismét meg akarják lovagolni korábbi hírnevüket, mivel az utóbbi esztendőkben többek között a Backstreet Boys és a Spice Girls is újra összeállt, bár utóbbi csak egy estére, de már ez is elég volt, hogy a rajongók elaléljanak az örömtől. Azonban az is elég, ha csak a hazai szférát vesszük alapul, ugyanis az év elején a Kispál és a Borz tagjai is azt jelentették be, hogy együtt folytatják. 

Rovatok