Index Vakbarát Hírportál

Mihalik Enikő: De jó is ekkora hazugságra ébredni

2022. október 5., szerda 11:39

A magyar szupermodell a közösségi oldalán reagált a cikkre, amely szerint férje, Korányi Dávid egy több millió dollárt érő házat vett volna. Mint közölte, az ingatlant egyrészt ő vásárolta, másrészt nem ennyibe került, ráadásul nem is így néz ki.

Mihalik Enikő az Instagram-oldalán reagált az Origo egyik cikkére, amely szerint a modell férje, Korányi Dávid, aki egyben Karácsony Gergely főtanácsadója is, egy kétmillió dollárt (851 millió forintot) érő villát vett Connecticutban. Mihalik egy 24 órán át elérhető történetében fejtette ki bővebben, mi is hibádzott a cikkben.

De jó is egy ekkora hazugságra ébredni

– írta a modell, majd azt is megjegyezte, két variációt tud elképzelni: vagy a férje a háta mögött vásárolt egy házat, amire a pénzt is eltitkolta előle, vagy a média nem tudja, miről beszél. 

Mihalik továbbá azt is kifejtette, már csak azért is több sebből vérzik a történet, mivel az említett házat ő vásárolta abból a pénzből, amit a brooklyni lakása eladásából kapott. Sőt, a portál által közölt képek sem erről az ingatlanról készültek.

A ház a lakás töredékébe került, és a fennmaradt összegből fogom én felújíttatni. A ház megvásárlásához hitelt vettünk fel, mint a vásárlók többsége

– fejtette ki Mihalik. 

(Borítókép: Mihalik Enikő. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)

Rovatok