Index Vakbarát Hírportál

Béres Anett: Egyelőre sem mozogni, sem emelni nem tudok

2022. október 6., csütörtök 10:47

A ValóVilág egykori szereplőjének újabb műtétre lesz szüksége a teljes felépülés érdekében. A jövő hónapban fogják megoperálni, és kiszedik a lábában lévő csavarokat.

Béres Anettet a nyáron érte baleset egy ayahuascaszeánszot követően, amikor egy magaslesről esett le. A sarokcsontja mellett öt bordája is eltört, illetve elferdült a gerince, hat órán át műtötték, így hosszú rehabilitáció áll előtte. Az egykori VV-s jelenleg is otthonában lábadozik, azonban mint arról a Blikknek beszámolt, újabb műtét vár rá, mivel el kell távolítani a lábából a csavarokat.

Mint mondta, annak ellenére, hogy általában fél évig vagy akár kilenc hónapig is bent szokták hagyni ezeket, az ő esetében keskeny lábfeje miatt úgy döntött az orvosok, hamarabb kiveszik. Hozzátette, egy hónap múlva műtik majd, és reméli, utána könnyebben tud majd mozogni.

 A csavarok, sajnos, kényelmetlenek, és kézzel is kitapinthatóak. Volt egy dudor a sarkamnál, amiről anyuval azt hittük, hogy csontkinövés, így elkezdtük masszírozni, hátha elmúlik. Persze nem múlt el, az orvos pedig később azt mondta, ne is strapáljuk magunkat, mert ez a csavar, csak olyan keskeny a lábfejem, hogy kiáll belőle

– fejtette ki Béres a lapnak, illetve megjegyezte, már fűzőt sem hord, azonban mindennap gyógytornázik. Kiemelte, már jobban mozog, bár a mankót még nem hagyhatta el, és ellátni sem tudja teljesen magát, így továbbra is az édesanyja gondoskodik róla.

Az izmaimnak és a csontoknak egy év kell, mire teljesen rendbe jönnek, de úgy érzem, egyre jobban vagyok. Bár néha nagyon zavar, hogy le vagyok lassulva, tudom, hogy nem siettethetem a felépülésemet

– magyarázta a korábbi realitysztár, akit rosszul érintett, hogy a balesetet követően sokan azt kifogásolták, miért nem megy el inkább dolgozni, holott két munkahelye is van. Mint kifejtette, édesanyjával van egy fodrászszalonjuk, illetve egy olyan cégnél dolgozik, ahol táplálékkiegészítőket forgalmaznak. 

A szeánsszal kapcsolatban pedig hozzátette, már megbánta, hogy elment, azonban úgy véli, talán ez kellett ahhoz, hogy rájöjjön, van, amit el kell engednie. Elmondása szerint lelki problémák miatt vett részt a szertartáson, de ma már nevet azon, amiken akkor aggódott. Sőt, a baleset óta több olyan dolgot is sikerült végleg lezárnia az életében, amelyeket korábban nem sikerült.   

(Borítókép: Béres Anett. Fotó: RTL Sajtóklub)

Rovatok