Index Vakbarát Hírportál

Gáspár Győző: Meghalnék Orbán Viktorért

2022. október 7., péntek 16:45

Gáspár Győző a Talk44 című műsorban beszélt arról, hogy miért lépett be a Fideszbe, mi ezzel a célja, illetve hogy mennyire fontos számára Orbán Viktor.

A Talk44 vendége volt Gáspár Győző, ahol Ábrahám Róberttel beszélgetett. A Romantic együttes zenésze március 15-én a Békemeneten az első sorban vonult Bencsik András és Bayer Zsolt mellett, majd rá pár hétre belépett a Fideszbe. Most arról beszélt, hogy saját alapítványt hozott létre, ami a kisebbségek felzárkóztatásáért felel.

A „Mi is létezünk” elnevezésű alapítvány célja, hogy szócsövet nyújtson a vidékieknek, az üzeneteiket pedig továbbítja Orbán Viktornak.

Szó esett a Győzike Show-ról is, amiről a showman azt mondta, hogy egy szerepet játszott, és ha ezért bocsánatot kell kérnie egy ország előtt, akkor megteszi, bár nem érti, miért kellene, hiszen ez a műsor része volt.

Senki nem olvasta el a főcím alatt pici betűvel, hogy realitykomédia, mindenki csak játszott benne, nem a valóságon alapult

– tette hozzá Gáspár Győző.

Az elmúlt 23 évben mindig csak szórakoztató szerepben tetszelgett, nem volt lehetősége megmutatni egy komolyabb oldalát, de most azon van, hogy ezen változtasson. Amikor felvállalta politikai hovatartozását, rengeteg támadás érte, ám ezt nem bánja egy percig sem.

Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszerelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte!

– fogalmazott a showman, aki szerint Orbán Viktor semmi rosszat nem tett az országgal. Az emberek véleménye már nem tudja érdekelni, de ha már csak öt embernek tud segíteni, akkor megéri neki minden erőfeszítése.

Gáspár Győző nemrégiben exkluzív interjút adott az Indexnek, ahol arról beszélt, hogy egy másik oldalát szeretné megmutatni. Bulvárforradalmat akar robbantani, meg akarja újítani a bulvárt. Szeretné elérni, hogy az emberek továbbra is akarják a bulvárt, de immár értékeket is lehessen kínálni nekik. Mint mondta, a forradalom talán erős szó, de változásra van szükség, mert az embereket nem lehet tovább csakis baromságokkal traktálni és megrendezett cirkuszokkal a tévéképernyő előtt tartani.

(Borítókép: Gáspár Győző. Fotó: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok