Index Vakbarát Hírportál

Majka: Sosem mondták meg a TV2-nél, miről beszéljek, azonnal otthagynám őket, ha így lenne

2022. október 8., szombat 11:11

Elmondta Majka, szerinte hogyan lehet jó gyereket nevelni és mi kell a tökéletes házassághoz. Ugyanakkor a rapper saját bevallása szerint „kenyérre kenhető palivá” vált az évek alatt és inkább ő a jó zsaru otthon.

Majoros Péter sokat foglalkozik azzal, hogyan lehetnek jó emberek a gyerekei, kisfiai nevelésében azt tartja a legfontosabbnak, hogy a jövőben megállják a helyüket – mondta el a rapper egy pódiumbeszélgetésen. Majka úgy véli, „nem tesz jót a gyerekeknek a nagy vagyon”, és a saját dolgaikat maguknak kell majd beindítaniuk. Ugyanakkor mindkét kisfiának vásárolt egy-egy lakást, és autót is kapnak ahhoz, hogy megtanuljanak vezetni. 

Házasságával kapcsolatban úgy fogalmazott, otthon nem ő a sztár. Szerinte a házasság „sok lemondással és rugalmassággal, valamint mások igazának megértésével és elfogadásával jár”. Azt gondolja, mindig is makacs és önző ember volt, de mostanra megtanulta a határokat.

Fiatalként kevésbé voltam flexibilis, nem akartam megtalálni mások igazát. Nekem meg kellett tanulnom, hogy nem én vagyok a legokosabb ember. De ma már kenyérre kenhető pali vagyok. Egy vaj

– fogalmazott a Forbes Flow nevű esemény pódiumbeszélgetésén. 

Rosszul alszik

Bevallása szerint szorongó alvó, és éjszakánként leginkább a saját és gyerekei jövőjével kapcsolatos reális és irreális félelmek tartják ébren. Ám a mindennapokban mindent megtesz, hogy egészséges maradjon. A színpadot pedig egyenesen gyógyírnak tartja mindenre. Azért pedig, hogy megtartsa ezt a hatást, tudatosan fogja vissza magát a fellépésekben. 

Azóta figyelek erre, mióta tudom, hogy nem vagyok halhatatlan

– mondta a műsorvezetőként is dolgozó Majka. 

Rögtön felmondana

A TV2-ős szerződésével kapcsolatban elárulta, hogy a kereskedelmi televíziónak vannak olyan részei, amivel nem akar azonosulni, de amióta ott dolgozik, soha senki nem mondott neki olyat, hogy mit nyilatkozhat és hogy mit ne tegyen.

Amint ez megtörténne, otthagynám 

– húzta alá a zenész. Ami a műsora után esetleg a Tényekben elhangzik, „az nem az ő dolga” – tette hozzá.

(Borítókép: Majka 2021. szeptember 27-én. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)

Rovatok