Index Vakbarát Hírportál

Amerika álompárjának aligha van visszaút, már a jegygyűrű is lekerült

2022. október 9., vasárnap 18:05

Eddig csak sejteni lehetett, mára azonban szinte biztossá vált, nincs esély a békülésre, elválik Amerika egyik legnépszerűbb párja, az NFL-játékos Tom Brady és felesége, Gisele Bündchen. Hivatalosan ugyan továbbra sem jelentette be egyik fél sem, hogy külön utakon folytatják, a brazil modell már a jegygyűrűjét sem hordja, ami talán többet mond minden szónál...

Ahogyan arról az Index is beszámolt, még szeptember elején elhagyta a család floridai otthonát, és Costa Ricára költözött egy férjével való komolyabb nézeteltérést követően Gisele Bündchen. A brazil modell azt nehezményezte, hogy amerikai futballista párja, Tom Brady mégsem vonult vissza, így továbbra sem foglalkozik eleget a gyerekeikkel, ahogyan azt megígérte többször is.

A házassági krízist ugyan a futballista többször is próbálta megoldani, úgy tűnik, nem járt sikerrel, ugyanis a hét elején a felek már védőügyvédet is fogadtak, így egyre kevesebb az esély arra, hogy együtt marad az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb álompárja.

Már a jegygyűrűt sem viseli

A válás olyannyira küszöbön lehet, hogy amikor a modellt pénteken lesifotósok lencsevégre kapták Miamiban – amint az ügyvédi irodából távozott –, Bündchen már a jegygyűrűjét sem viselte. Ugyan az ügyben továbbra sem árult el többet egyik fél sem, a párhoz közel álló személyek szerint a futballista szeretné helyrehozni a hibáit, azonban felesége már nem hisz abban, hogy lehet megoldás a problémáikra.   

Ezt támasztja alá az is, hogy kedden Bündchen felfogadott egy jól ismert válóperes ügyvédet Floridában, akivel azóta a beszámolók szerint már többször is találkozott, mint kiderült, már a gyűrűje nélkül. 

Valójában soha nem gondoltam volna, hogy ez a vita véget vet a házasságuknak, de úgy tűnik, igen. Nem hiszem, hogy most visszamegy Bradyhez. Mindkettejüknek van ügyvédje, jelenleg pedig azt vizsgálják, hogy a szétválás mit von majd maga után, kihez kerülnek a gyerekek, és ki milyen vagyonnal távozik a kapcsolatból

– idézi a PageSix a párt jól ismerő forrást.

Bündchen állítólag végleg eldöntötte, végzett Bradyvel, és már nem bízik abban, hogy 13 éves házasságukat helyre lehet hozni.

Sokáig ideges volt emiatt, és még mindig nehéz számára ez a helyzet, de úgy érzi, most már tovább kell lépnie

– mondta egy bennfentes a People magazinnak pénteken.

A gyerekeken is osztozhatnak

A párnak két közös gyermeke van, a 12 éves Benjamin és a 9 éves Vivian, míg a sportoló korábbi kapcsolatából egy gyerek születetett, a már 15 esztendős Jack. Mivel Tom Brady volt az, aki – miután Bündchen lelépett – Tampában maradt, a gyereknevelés is teljes mértékben rá hárult, mindez úgy, hogy közben a pályán is helyt kellett állnia.

Ennek ellenére vagy éppen pont mindezek miatt a válásuk esetén a gyermekek felügyeleti joga aligha kerül a sportolóhoz, a két fiatalabb, Benjamin és Vivian vélhetően Bündchenhez, míg Brady fia, Jack a játékoshoz kerülhet.

(Borítókép: Tom Brady és felesége Gisele Bündchen. Fotó: Andrew H. Walker / Getty Images)

Rovatok