Index Vakbarát Hírportál

Tom Cruise életét testőrök védik, több halálos fenyegetést kapott

2022. október 12., szerda 15:08

Kivételesen nemcsak a kamera előtt, de a forgatásokon kívül is veszélyben érezheti magát Tom Cruise, akit egy volt kollégája több alkalommal is halálosan megfenyegetett – emiatt a színész kénytelen volt testőröket fogadni.

Ugyan Tom Cruise-t szerepei miatt talán mindenki sebezhetetlen akcióhősnek tartja, nem biztos, hogy sikerfilmjeivel ellentétben a való életben teljesen lehetetlen küldetés lenne őt eltenni láb alól. 

Nem is adja meg ennek az esélyt a hatvanéves színész, aki nemrég sorozatos halálos fenyegetéseket kapott a Mission Impossible-filmek producerével, Christopher McQuarrie-vel együtt, egy sértett, volt kollégájuktól – a biztonság kedvéért ezért Cruise testőröket fogadott.

A kaszkadőrcsapat korábbi alkalmazottja azt nehezményezi, hogy hiába talált helyszíneket a film jeleneteihez, azokra nem volt vevő a rendezőcsapat, és elbocsátották a produkciótól.

A sértődött exmunkatárs természetesen a vétkeseket is megnevezete, szerinte a színésznek és a producernek döntő szerepe volt a produkcióból való eltávolításában. 

Tom és Chris még mindig a Mission: Impossible 8-on dolgozik – főleg az Egyesült Királyságban –, de a mivel a dolgok egyre kellemetlenebbek lettek a stáb egykori tagjával, most már nem kockáztatnak, és testőröket fogadtak. Most a kamerák előtt és a kamerán kívül is ugyanakkora veszélynek van kitéve Cruise 

– idézi az egyik stábtag szavait a The Sun.

Az elengedett dühös alkalmazott a fenyegetésekkel sem érte be, ugyanis pert indított Cruise, McQuarrie, sőt a Paramount Studios ellen is.

A forrás szerint ugyan ezek beárnyékolják a forgatást, minden a tervek szerint halad. 

Bár valóban csúnyán elfajultak a dolgok, a filmen dolgozók biztosak abban, hogy minden zökkenőmentesen haladhat tovább, hiszen csak egy elégedetlen, frusztrált volt alkalmazottról van szó

– folytatta.

A Mission: Impossible most készülő folytatásos részei az előzetes tervek szerint 2023-ban és 2024-ben kerülnek a mozikba. 

(Borítókép: Ryan Pierse / Getty Images)

Rovatok