Index Vakbarát Hírportál

G.w.M: Edina nem is lehetne az én szerelmem

2022. október 14., péntek 12:00

A rapper elmondása szerint párjával, Kulcsár Edinával igyekeznek minél jobban megfelelni a roma hagyományoknak, azonban egyes esetekben kénytelenek megszegni azokat.

A hazai sztárvilág egyik legnagyobb nyilvánosságot kapó és egyben legtöbb hőzöngést kiváltó híre volt, mikor kiderült, hogy Varga Márk, művésznevén G.w.M és Kulcsár Edina egymás oldalán találták meg a boldogságot. A pár azóta kapott hideget-meleget, azonban úgy tűnik, sikerül leküzdeniük a negatív visszhangot. Kulcsárék nemrég azt is bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják, akinek érkezésével kapcsolatban a rapper a Borsnak szólalt meg.

Ahogy G.w.M beszámolt róla, nagy az öröm, azonban még nagyon korai beszélni a gyermekről, mivel a roma hagyományok szerint ilyenkor még nem szokás beszélni a várandósságról. Hozzátette, amint eljutnak odáig, akkor eldöntik, egyáltalán szeretnének-e beszélni róla a nyilvánosságnak. Mint mondta, addig viszont babona és a hagyományok megőrzése miatt megtartanák maguknak.

Igyekszünk minél inkább megtartani a roma szokásokat. Fontos számomra a saját kultúrám, és szeretném ezt átadni majd a gyerekeimnek is. Nyilván már egy jó pár hagyományi elemet meg kellett szegnünk, például ha nagyon szigorúan vesszük, Edina nem is lehetne az én szerelmem, de azt fontosabbnak tartom, hogy a tradíciókat oly módon tartsuk meg, hogy emellett teljes és boldog életet tudjunk élni

– fejtette ki a rapper a lapnak. Ugyanakkor azt is megjegyezte, egyáltalán nem várja el a párjától, Kulcsár Edinától, hogy teljesen felvegye a roma szokásokat.

(Borítókép: Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: Szollár Zsófi / Index)

Rovatok