Index Vakbarát Hírportál

Zalatnay Sarolta: Félek az első októberi gázszámlától

2022. október 14., péntek 13:44

Az énekesnő elsők között szólalt fel a hírességek közül az energiaválsággal kapcsolatban, kijelentve, aggódik az őszi gázszámla miatt.

A megemelkedő számlák és az infláció a hétköznapi életet élő emberek mellett a hírességeket is ugyanúgy sújtják. Egyeseket kevésbé, míg másokat annál inkább megérintenek az egyre csak növekvő kiadások. Utóbbiak közé sorolható Zalatnay Sarolta énekesnő is, aki a Meglepetés magazinban fejezte ki aggodalmát a jelenlegi helyzettel kapcsolatban, és kissé oda is szúrt tehetősebb zenésztársainak.

Félek az első októberi gázszámlától, a fűtésen nem tudok spórolni. Nem lehet hideg a házban, nem fázhatok meg, mert ha elmegy a hangom, nem tudok fellépni és pénzt keresni

– jelentette ki a lapnak Zalatnay, illetve azt is hozzátette, bár a gázon nem, de a villanyon megpróbál spórolni.

Mint azt az énekesnő megjegyezte, az öltözködésére sem költ túl sokat, rendszerint régi ruhákat hord, így mindig meglepi, amikor meglátja, hogy egyes hírességek 7-10 milliót is képesek adni egy óráért. 

Nekem nincs ennyi pénzem. Nem irigylem tőlük, de ha lenne megtakarításom, akkor sem luxusdolgokra költeném. Megtanultam szerényen élni

– mondta a magazinnak

(Borítókép: Zalatnay Sarolta. Fotó: Szécsi István / Velvet)

Rovatok