Index Vakbarát Hírportál

Nagy Feró napfénnyel tisztítja az ivóvizet

2022. október 19., szerda 21:33

Saját kertjében, napfénnyel tisztítja az ivóvizet Nagy Feró. A Beatrice frontembere természetgyógyászoktól tanulta meg, hogyan kell energiadússá tenni a folyadékot. Elmondása szerint a napfény hatására egészségesebb és tisztább lesz a víz.

Napfénnyel tisztított vizet iszik Nagy Feró, aki úgy hiszi, a napfény hatására tisztább és egészségesebb lesz a víz. A rocker így évek óta azt a vizet issza, amelyet saját kezűleg palackoz otthonában. A Beatrice frontembere a Mokka adásában élőben mutatta be a módszert. 

A felvételeken jól látható, hogy az énekes saját kertjében állította fel a természetgyógyászoktól tanult rendszert. Egy állványon egy nagy befőttesüveg tele vízzel – ebből áll a víztisztító szerkezet. Elmondása szerint a napfény hatására a folyadék energiadússá válik, ám az sem mindegy, hogyan kerül az üvegbe. Az edénybe egy úgynevezett rózsán keresztül kell a folyadékot bejuttatni, és az óramutató járásával megegyező irányba, mivel a világ energiái úgy működnek – magyarázta Nagy Feró.

Az énekes körülbelül 2-3 napig hagyja a vizet a kertben napozni, ám télen van, hogy négy napot is igénybe vesz az eljárás, akkor ugyanis kevesebb a napfény. A vizet a boltban árult palackozott szén-dioxid-mentes ásványvizekkel is összehasonlította, és bevallása szerint „utcahossznyival” jobb az általa készített. 

(Borítókép: Nagy Feró. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok