Index Vakbarát Hírportál

Valójában ilyen a kapcsolat Harry Potter és Draco Malfoy között

2022. október 22., szombat 05:48

Tom Felton 11 évvel a Harry Potter-filmek befejezése után reflektált a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe-fel való kapcsolatára.

Tom Felton elmondta, hogy miért tartja a színészt a testvérének. Draco Malfoy és Harry Potter talán nem voltak a legjobb barátok, de a mögöttük álló színészek esetében más a helyzet. Tom Felton, aki szívesen benne lenne egy különálló, Draco Malfoyról szóló filmben, nemrég elmélkedett a színésztársával, Daniel Radcliffe-fel való kapcsolatáról, és megjegyezte, hogy hatalmas tiszteletet érez iránta. „Nagyon szeretem ezt az embert” – osztotta meg a CBS News-on Anthony Masonnak adott október 18-i interjújában.

Nem látom őt annyit, amennyit szeretném, de mindenképpen a testvéremnek tekintem őt.

– mondta Tom Felton, aki szerint a forgatáson töltött közös idő alatt sokat tanult kollégájától a színészetről is.

Különleges kötelék szövődött

„Daniel egy bizonyos energiát visz bárhová, ahová csak beteszi a lábát, de visszatekintve azt emelném ki, hogy mennyire fontos volt a lelkesedése a szakmai pályafutásában. Nagyon könnyen le tudott volna pihenni azokban az években, és úgy tűnt nekem a forgatáson, hogy mindig készen áll arra, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából, mindig együttműködő volt” – fogalmazott a színész. Ami Draco és Harry dinamikáját illeti, a 35 éves Tom Felton szerint kettőjüket egy érem két oldalának lehet tekinteni.

Van egy fiú, akinek nincsenek szülei, nincs pénze, nincs státusza, de mindene megvan, ami jó a világon: szeretet, együttérzés, igazságérzet és őszinteség, és vannak barátai. Az érem másik oldala pedig a kicsit sötétebb, ahol nagyon befolyásos szülők, sok pénz, nagy ház, játékok állnak a háttérben, de ugyanakkor egy a fiú egy zsarnok, és olyasvalaki, aki nem találja a módját, hogy kifejezze a benne lakozó fényt, mert egész életében nem mutatták meg neki

– fejtette ki a színész. Hozzátette, az évek során mély és különleges köteléket alakított ki színésztársával, Emma Watsonnal is, aki a képernyőn Hermione Grangert alakította. Ahogy a színésznő Tom Felton új életrajzi könyvének (A pálcán túl) előszavában megjegyezte, „Tomhoz hasonlóan én is mindig nehezen tudom elmagyarázni az embereknek a kapcsolatunk természetét”.

Elismerve, hogy sok rajongó összeboronálta őket, Emma Watson az ENews szerint így folytatta: „Már több mint húsz éve különleges módon szeretjük egymást, és már nem is tudom megszámolni, hányszor mondták nekem az emberek, hogy biztos részegen csókolóztunk, tutira van valami köztünk”. Hozzátette, ami köztük van, az „ennél sokkal mélyebb”: „Ez az egyik legtisztább szeretet, amit el tudok képzelni. Lelki társak vagyunk, és mindig számíthattunk egymásra. Tudom, hogy mindig is így lesz”.

(Borítókép: Tom Felton és Daniel Radcliffe 2011. július 11-én. Fotó: D Dipasupil/FilmMagic)

Rovatok