Index Vakbarát Hírportál

Gwen Stefani adott erőt a sínek közé esett nőnek

2022. október 23., vasárnap 08:16

Gwen Stefaninak köszönheti egy fiatal rajongója, hogy ki tudott mászni a metrósínekről.

2022-re jelentősen megemelkedett a bűnözés és az erőszak New York metrómegállóiban, egyre több olyan áldozatot maga után hagyva, akiknek az élete örökre megváltozott. A FOX 5 NY beszélt az áldozatokkal, többek között egy olyan 22 éves brooklyni nővel is, aki a neve elhallgatását kérte. 

Soha nem gondolod, hogy egyszer egy olyan pillanatban találod magad, amikor csak élni akarsz

– idézte fel a nő az esetet, hozzátéve, hogy egy normális hazaút vált egy riasztó rémálommá. Szeptember 19-én épp hazafele tartott, amikor a Crown Heights metrómegállónál hirtelen megtámadta egy férfi, aki eszméletlenre verte, mielőtt a sínekre lökte volna. 

Még a mai napig is rémálmaim vannak arról, hogy a síneken fekszem. Életem legijesztőbb élménye volt 

– mesélte a fiatal nő. Csodával határos módon azonban fel tudta húzni magát a peronra és el tudott szaladni az állomásról. Abban a rémisztő pillanatban a Gwen Stefani iránt érzett szeretete segített neki abban, hogy felmásszon a sínek közül.

A fiatal nő elmondása szerint az énekesnő ugyanis több koncertjén is felhúzta a színpadra, többek között Las Vegasban is, ahol a színpad nagyjából pontosan akkora volt, mint a metrómegálló peronja.

Mert Gwen annyiszor felhúzott a színpadra, a testem pontosan tudta, hogy mit kell csinálnia 

– magyarázta a rajongó. A rendőrség szerint a tettes eltűnt, miután sikerült megszereznie a nő telefonját, és azóta sem kapták el. A nyomozás még mindig folyamatban van. 

Rovatok