Index Vakbarát Hírportál

Dwayne Johnson mellplasztikáztatott

2022. október 24., hétfő 09:07

Dwayne Johnson zsírleszíváson eshetett át egy mellkisebbítő plasztikai beavatkozással.

Az 50 éves egykori profi pankrátor férfimellekkel vagy gynecomastiával küzdött, ahogy azt Anthony Youn plasztikai sebész is kifejtette. A sebész szerint Dwayne Johnson 2005-ben műtéten esett át, hogy csökkentse mellei méretét.

A Black Adam sztárja elmondta a Parker Center for Plastic Surgerynek, úgy döntött, aláveti magát a beavatkozásnak.

Ez egy esztétikai dolog volt. Bementem és megmutattam magam az orvosnak, aki azt mondta: »Megőrültél?« Állandóan levetett pólóban mászkáltam, ezért megcsináltattam

– mesélte a színész a LADbible szerint.

Az állapot valójában sokkal gyakoribb, mint gondolnánk: nagyjából a serdülő fiúk 70 százalékát érinti. A „férfimell” annyit tesz, hogy a fiúk vagy idősebb férfiak mellei megduzzadnak és nagyobbra nőnek, mint ami a férfiakra jellemző. Jellemzően a tizenéves fiúknál és az idősebb férfiaknál jelentkezik a jelenség, ami a mellbimbók körüli kis mennyiségű extra zsírszövetektől a kiemelkedőbb mellekig terjedhet, és érintheti csak az egyik vagy mindkét mellet.

Az állapotnak oka többek között lehet a hormonális egyensúlyhiány, az elhízás, a pubertás, az öregedés, a gyógyszeres kezelés, az alkoholfogyasztás, sőt az olyan illegális szerek, mint a kannabisz vagy az anabolikus szteroidok. Anthony Youn azonban kifejtette, hogy a férfimell „az esetek 90 százalékában műtét nélkül magától elmúlik”.

Dwayne Johnson legújabb DC-filmje, a Black Adam, a színész tíz évre visszanyúló szerelemprojektje és szíve nagy vágya volt. Nyilatkozatai ellenére, miszerint nagy szenzáció lesz az október 21-e óta a mozikban látható szuperhősös produkció, néhány jó elemtől eltekintve egyesek szerint nagy csalódás lett.

(Borítókép: Pablo Cuadra/WireImage/Getty Images)

Rovatok