Index Vakbarát Hírportál

Kutyatámadás miatt kér segítséget Kárász Róbert

2022. október 25., kedd 14:20 | aznap frissítve

A műsorvezető a kórházból jelentkezett be, miután kisebbik lányát ma reggel megharapta egy eb.

Közösségi oldalán kért segítséget Kárász Róbert. A tévés posztja szerint ma reggel megharapta egy középtermetű kutya a kisebbik lányát, amit az állat gazdája hagyott, majd elment, pedig fontos lenne, hogy jelentkezzen az eb oltásainak tisztázása miatt.

„Segítség kutyaharapás miatt! Ma reggel 7.50-kor Acsády–Határőr kereszteződésében a játszótér mellett kisebbik lányomat (iskolába menet) megharapta egy pórázon lévő, fekete színű, középtermetű kutya! A kutya gazdája mindezt szó nélkül hagyta, és továbbment a gyerekével!” – részletezte az esetet a tévés, hozzátéve:

Azért lenne fontos, hogy jelentkezzen, hogy legalább a kutya oltásával tisztában legyünk! Meg hát nem ez az elintézési módja egy kutyaharapásnak! Jelenleg János kórházban vagyunk, ahol tetanuszoltást kapott, de a további injekciók miatt fontos lenne, hogy legalább utólag jelentkezzen a felelőtlen apuka!

Frissítés: 

Néhány órával később Kárász Róbert ugyancsak a közösségi oldalán tájékoztatott, hogy jelentkezett a kutya gazdája, és mint kiderült, az eb szerencsére be volt oltva.

„Update! A tetanuszon ugyan túl vagyunk Rozival, de délután jelentkezett a harapós kutya gazdija, aki elnézést kért, és ami még fontosabb, hogy a családi kedvencük be van oltva, így legalább a többi oltást megúsztuk! Rozinak annyit mondtam: ez legyen életünkben a legnagyobb baj és a kutyákat továbbra is szeretjük” – olvasható a megosztott kép mellett.

Kárász Róbertről legutóbb akkor írtunk, amikor kiderült, hogy öt év után távozik az ATV-től. A csatorna vezérigazgatója, Németh S. Szilárd megerősítette, hogy közös megegyezéssel válnak el tőle a 2022-es év végén, miután a műsorvezetői munka és szerep növekvő kötöttsége, valamint az intenzív alapítványi élet hosszú távon egyre nehezebben egyeztethető össze. Kárász Róbert november végéig marad képernyőn az ATV-n.

(Borítókép: Kárász Róbert. Fotó: Kaszás Tamás / Velvet)

Rovatok