Index Vakbarát Hírportál

Ötször is a világ legszebb nőjének választották a ma 55 éves Julia Robertset

2022. október 28., péntek 05:59

A mai napig a legszebb színésznők között tartják számon az 55. születésnapját ünneplő Julia Robertset. Az ikonikus mosolyú amerikai művésznő 1967. október 28-án látta meg a napvilágot egy Georgia állambéli kisvárosban, így gyerekként színpadi tehetsége ellenére eszébe sem jutott az, hogy egyszer Hollywood egyik legkeresettebb színésznőjévé válhat majd. Sokáig maga a színészi pálya sem érdekelte, gyerekként az állatok szeretete és a zene foglalkoztatta igazán, csak bátyja, a szintén színész Eric Roberts hatására próbálta ki magát a színpadon és a kamerák előtt. 

És milyen jól tette, ugyanis miután a szakma reflektorfényébe került, nem volt számára megállás, színészi teljesítményét hamar Golden Globe- és Oscar-díjjal jutalmazták, sőt, egy időben Hollywood legjobban fizetett színésznője volt. A mozi szerelmesei olyan filmekben láthatták Robertset, mint az Erin Brockovich – Zűrös természet, az Egy ágyban az ellenséggel, az Ocean's Eleven – Tripla vagy semmi vagy az Ízek, imák, szerelmek című alkotások – legnépszerűbb alakítását mégis talán a Micsoda nő! című filmben nyújtotta. A tehetség mellett szépségével is időről időre kitűnik a hírességek közül, így nem meglepő, hogy a People magazin már öt alkalommal őt választotta meg a világ legszebb nőjének.

Azt, hogy mit tud még Julia Robertsről az Index mai kvízében Ön is tesztelheti! 

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

(Borítókép: Julia Roberts 2022. október 15-én. Fotó:  Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images Hungary)

Rovatok