Index Vakbarát Hírportál

Johnny Depp szakított ügyvéd barátnőjével, Amber Hearddel pedig ismét meggyűlt a baja

2022. november 4., péntek 10:32

Felröppentek olyan pletykák, amelyek szerint a hollywoodi színész, Johnny Depp és volt ügyvédje már nem alkotnak egy párt; emellett pedig az Amber Heard elleni per sokadik fejezete sem könnyíti meg a színész mindennapjait.

Több pletyka is kering arról, hogy Johnny Depp legújabb románca korai véget érhetett, ugyanis a Daily Mail arról írt, hogy Joelle Rich londoni ügyvéd múlt hétvégén egyedül jelent meg egy családi esküvőn. Amikor a múlt hónapban híre ment a kapcsolatuknak, a páros azt mondta, hogy hihetetlenül jó közöttük a kémia, de úgy látszik, viszonyuknak nagyobb volt a füstje, mint a lángja.

Nem egy komoly és stabil szerelmi kapcsolat volt

– vélekedett a színész egyik barátja.

A lap másik forrása szerint nem túl valószínű, hogy még együtt van Depp és Rich, de amúgy se gondolná, hogy ez egy komoly kapcsolatnak indult kettejük között.

Először is, nemrég jött ki egy hatalmas jogi háborúskodásból, ezek után ki akarna elköteleződni? Másodszor pedig ő Johnny Depp, nem hiszem, hogy az elköteleződés illene hozzá.

Depp nem hajlandó fizetni Heardnek

Mint arról korábban az Index is beszámolt, július elején egy héttagú esküdtszék bűnösnek találta Heardet három rágalmazási vádpontban, és arra kötelezte, hogy fizessen 10 millió dollár kártérítést Deppnek. Deppet egy rágalmazási vádpontban találták bűnösnek, Heardnek pedig 2 millió dollár kártérítést ítéltek meg, Depp egykori ügyvédje, Adam Waldman kijelentései miatt, amelyek állítólag ártottak Amber Heard hírnevének.

A Bild információi szerint szerdán Depp ügyvédei keresetet nyújtottak be a Virginia Circuit Fellebbviteli Bíróságon, ugyanis szerintük az esküdtszék téves ítéletet hozott, Depp ugyanis nem vonható felelősségre ügyvédje kijelentései miatt.

A fellebbezésben az áll, hogy a színész számára erősen kedvező ítélet ellenére a bíróság számos újszerű és összetett jogi, valamint ténybeli kérdéssel szembesült. Bár a bíróság észszerűen és helyesen döntött e kérdések túlnyomó többségében, volt néhány hibás döntésük is.

Heard sem akarja elfogadni a bíróság döntését. Ugyan az ítélet megsemmisítésére benyújtott kérelmei elbuktak, de most fellebbezéssel próbálkozik. Heard csapata szerint a bíróság hibázott, az ügyben nem született tisztességes ítélet.

Úgy tűnik, ez a harc még nem a végső.

(Borítókép: Johnny Depp 2022. május 27-én. Fotó:  Drew Angerer/Getty Images)

Rovatok