Index Vakbarát Hírportál

Kulcsár Edina már házasodik is?

2022. november 6., vasárnap 15:14

A modell egy olyan fotót töltött fel az Instagramra, amelyből arra lehet következtetni, hogy már az esküvőre készülhet.

A TV2 oldalán megjelent írásban emlékeztettek arra, hogy a Tények Plusznak adott interjúban Kulcsár Edina és párja, G.w.M már beszéltek arról, hogy szeretnének egybekelni. Akkor még azt mondták, hogy várhatóan a közös gyermekük születése után kerülhet sor a lánykérésre és az esküvőre, de most úgy fest, hogy megváltozhatott a sorrend.

Erre enged következtetni az, hogy Kulcsár Edina egy 24 órán át elérhető Insta-sztoriként feltöltött egy fotót vasárnap hajnali 1 óra környékén. A képen az látható, hogy ültetési rendet tervezett az éjjeli órákban.

Jó buli összerakni egy ültetést

– írta a poszt mellé Kulcsár Edina. 

Azóta (szintén Insta-sztoriként) feltöltött egy másik fotót is, amelyen feltételezhetően a gyermekei ünnepi ruhája látható (és a tenyek.hu szerint az is elképzelhető, hogy a fotón látható fekete ruhazsákban valóban már egy menyasszonyi ruha lapul).

Kulcsár Edina egyébként csak nemrég vált el előző párjától, Csutitól, aminek elsősorban azért van jelentősége, mert így már biztos, hogy nem a volt férje vezetéknevét kapja a G.w.M-mel közös gyermekük, akivel a modell jelenleg várandós.

Egy kérdés még nyitva van 

Azzal kapcsolatban, hogy a modell és rapper párja összeházasodhat-e, egy dolog még nem teljesen egyértelmű: 

az, hogy G.w.m egyáltalán ELVÁLT-E Már a volt párjától.

A sajtóban az utóbbi hetekben, hónapokban rendszerint úgy írtak róla és exéről, Nagy Melanie-ról, hogy „válófélben” vannak, de arról még nem érkezett hír, hogy azóta lezárult-e már a jogi procedúra, mivel egyikük sem nyilatkozott arról, hogy hol áll a folyamat. 

Nagy Melanie korábban, január elején – amikor Kulcsár Edina és G.w.M összejöttek – elismerte, hogy nem szeretne erről túl sokat beszélni a nyilvánosság előtt, és elmondta: azt is ellenezte, hogy volt párja nyilvánosságra hozta a válásuk tényét. 

(Borítókép: Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: Szollár Zsófi / Index)

Rovatok