Index Vakbarát Hírportál

Tóth Gabi maga mögött hagyta a negatív dolgokat, ez segített neki

2022. november 6., vasárnap 11:39

Dunaszerdahelyen tartotta a Kárpát-medence-sorozat utolsó turnékoncertjét Tóth Gabi. Az énekes az esemény után azt nyilatkozta, azért szeret zenélni, mert számára ez az egyetlen csatorna, ahol megtudja mutatni az igazi énjét és azt, amit a bulvárlapokon keresztül nem látnak az emberek.

Felvidéken is fellépett Tóth Gabi Kárpát-medence elnevezésű turnéjával. Az énekesnő Dubnaszerdahelyen adott koncertet október 31-én, ahol egyúttal az elmaradt augusztus 20-i fellépését is pótolta.

Tóth Gabi az esemény után a Ma7-nek elmondta, ez volt az utolsó turnéállomása, külhoni rajongói táboráról pedig úgy vélekedett, nagyon fontosak számára, de a legfontosabbnak azt tartja, hogy minden ember, aki valamilyen formában tud kapcsolódni az érzelmi világukhoz, azt átmossa a zene és feltöltődve menjen haza.

Nem titok, hogy sokkal felszabadultabb koncerteket adunk a határon túli honfitársainknak. Nagyon nagy példát vehetünk róluk mi, az anyaországban, és mi magunk is sokat tanultunk tőlük

– fogalmazott Gabi. Ugyanakkor az énekes beszélt az elmúlt időszakban átélt nehézségeiről is. Úgy véli, már maga mögött hagyta a negatív dolgokat és sikerült a zenén és a zenekaron keresztül lezárnia a történteket. Most azzal foglalkozik, hogy a jelenben éljen, mert „így tud értelmet adni a múltnak és erős kapcsot adni a jövőnek”. 

A zenében nincs hazugság, nincs ármány, nincs semmi nagy bölcselkedő dolog, egyszerűen csak be kell csukni a szemünket és meghallani azt, ami jön, tiszta szívből. Számomra ez az egyetlen olyan csatorna, ahol igazán meg tudom mutatni az önnön valómat és azt, ami esetleg a bulvárlapokon keresztül nem jön át

– mondta az énekesnő, hozzátéve, hogy általában amikor megismerik, pozitívan csalódnak benne az emberek. 

Rovatok