Index Vakbarát Hírportál

Itt az újabb drogbotrány: a Való Világ szereplőjénél jártak a rendőrök

2022. november 9., szerda 19:07

Sajtóértesülés szerint a Terrorelhárító Központ (TEK) munkatársai razziáztak Sopronban egy celebnél, akit kábítószer-kereskedelem miatt vontak felelősségre.

Két héttel ezelőtt vették őrizetbe Herczeg Zoltán divattervezőt, akitől kábítószert is lefoglaltak a rendőrök, és azzal is meggyanúsították, hogy kereskedhetett is az anyaggal. A divattervező a kábítószer birtoklását beismerte, de tagadta, hogy kereskedett is volna vele. Az ügynek már legalább két letartóztatottja van, és az is felmerült, hogy más celebek, közéleti szereplők is belekeveredhetnek még a botrányba.

Elképzelhető, hogy ez most meg is történt, ugyanis az AC News online bulvárportál úgy értesült, hogy

Sopronban a Való Világ egyik korábbi szereplőjéhez kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt vonult ki a TEK. 

A portál megjegyezte, hogy az illető a Való Világban tűnt fel először, és a szereplése után egy ideig még „élvezte a hírnévvel járó csillogást, de az utóbbi időben viszonylag eltűnt a nyilvánosság elől.

Leírásuk alapján a közösségi médiában már egyesek kikövetkeztették, hogy kiről lehet szó.A rendőrség azonban hivatalosan   – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény miatt – egyelőre nem nevezte meg az érintett személyt, az AC News megkeresésére reagálva sem. 

Rovatok