Index Vakbarát Hírportál

Sylvester Stallone szívszorító szavakkal számolt be az afáziás Bruce Willis állapotáról

2022. november 10., csütörtök 14:38

Az afázia miatt a színészettől visszavonult Bruce Willis állapotáról ugyan nagyon keveset tudni, hollywoodi jó barátja, Sylvester Stallone elmondása szerint beszédes lehet, hogy a diagnózis óta két szót sem tudott váltani Willisszel.

Ahogy arról az Index is beszámolt, Bruce Willis, Hollywood népszerű akciósztárja felhagyott a színészettel, miután kiderült, hogy afáziával küzd.

A színész azóta visszavonulva él családjával, annak ellenére azonban hogy felesége időről időre posztol férje állapotáról, nem sok mindent lehet tudni a 67 éves Willis hogylétéről. Ezt a csendet törte meg most korábbi kollégája és jó barátja, Sylvester Stallone, aki kendőzetlenül őszintén vallott a visszavonult társ egészségi állapotáról. 

Igazán jó hírekkel azonban az elmúlt időszakban válásával, majd feleségével való kibékülésével a címlapokra kerülő Stallone sem tudott szolgálni, a 75 éves színész állítása szerint ugyanis a diagnózis felállítása óta nem tud kommunikálni régi cimborájával. 

Bruce nagyon-nagyon nehéz időket él át, nem lehet vele kommunikálni. Ez pedig megöl engem, olyan szomorú

– mondta Stallone a The Hollywood Reporternek.

A színész mondatai amiatt hathatnak igazán drámaian, mert az afázia befolyásolja a kommunikációs képességeket, beleértve a beszéd megértésének zavarát is, amely állapot az idő múlásával rosszabbodhat. Így pedig ki tudja, lesz-e még alkalma beszélni az akciófilmek két ikonjának… 

Stallone a diagnózist követően Bruce Willisszel való közös képeikhez is megható sorokat írt közösségi oldalán, a bejegyzésben barátját és családját is támogatásáról biztosította. 

Hosszú utat tettünk meg együtt, a legjobbakat kívánjuk neked és a családodnak, imádkozunk érted

– írta.

(Borítókép: Bruce Willis és Sylvester Stallone 2010. október 11-én. Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary)

Rovatok