Index Vakbarát Hírportál

Justin Bieber és Alicia Keys is fellép a lelőtt amerikai rapper temetésén

2022. november 10., csütörtök 14:17

Hatalmas tömeg és sztárfellépők tarkítják a hónap elején egy lövöldözésben életét vesztő amerikai előadó, Takeoff pénteki temetését. Az eseményen Justin Bieber és Alicia Keys is színpadra áll, de a megemlékezésen Drake is biztosan ott lesz.

Ahogy arról az Index is beszámolt, november elsején meglőtték a Migos nevű hiphopformáció egyik tagját, a huszonnyolc éves, Takeoff névre hallgató rappert, akinek életét már nem tudták megmenteni.

Az előadó nagybátyjával a Billiards & Bowling Houston nevű bowlingpályán tartózkodott, amikor valaki tüzet nyitott, a rappert eltaláló golyó pedig végzetesnek bizonyult.

Takeoff temetését az atlantai State Farm Arénában tartják pénteken, amely akár húszezer vendéget is fogadhat az eseményen, ahol a hírek szerint többek között Justin Bieber és Alicia Keys már biztosan fellép. A temetésen való részvételét korábban az emiatt egy fellépést lemondó Drake is jelezte, azonban azt egyelőre nem tudni, hogy ő is színpadra lép-e a búcsúztatón – írja a Page Six

Alicia Keys részvétele nem meglepő a temetésen, ugyanis az énekesnő többször is együtt dolgozott a csapattal, és az elsők között volt, akik részvétüket fejezték ki a lövöldözést követően Takeoff családjának és szeretteinek. Ellenben Justin Bieber sosem készített közös dalt sem a rapperrel, sem a hiphopformációval, így kérdéses, melyik dallal áll majd a gyászoló tömeg elé. 

A szertartás további résztvevőiről egyelőre több nem derült ki, ahogyan az sem, hogy pontosan milyen program szerint zajlik majd az esemény, a helyi rajongóknak azonban vélhetően érdemes sietniük, ugyanis már megkezdődött a jegyértékesítés a temetésre, amelyre csak Georgia állam lakosai válthatnak belépőt. 

Takeoff, valódi nevén Kirshnik Khari Ball a Migos nevű hiphoptrió legfiatalabb tagja volt, Offset unokatestvére. A Migos 2013-ban készítette el első nagy slágerét, a Versacét. 2016-ban a Bad and Boujee című dalukkal a Billboard első helyére kerültek.

(Borítókép: Takeoff 2021. szeptember 25-én. Fotó: Kevin Winter / Getty Images for Global Citizen)

Rovatok