Index Vakbarát Hírportál

Emily Blunt készen áll Az ördög Pradát visel folytatására

2022. november 11., péntek 13:19

Emily Blunt szívesen visszatérne abba a szerepbe, amely a film egyik legikonikusabb rosszindulatú divatőrült szereplőjévé tette, aki jellemfejlődésen megy végig.

A kétrészes Hang nélkül főhősnője csütörtökön egy tévés műsorban szerepelt, hogy új sorozatáról, Az Angolokról beszélgessen, és szóba került a 2006-os Az ördög Pradát visel című filmben Meryl Streep és Anne Hathaway oldalán játszott szerepe.

Amikor arról kérdezték, hogy fontolóra venné-e a film folytatását ugyanabban a divatvilágban, azt válaszolta, hogy „azonnal, gondolkodás nélkül” vállalná – írja a CNN.

Visszaemlékezve azonos nevű karakterére, aki a Meryl Streep által alakított félelmetes magazin-főszerkesztőjének, Miranda Priestly mogorva asszisztense, Emily Blunt azt mondta, hogy már a divat és a stílus önmagában is elég ok lenne arra, hogy újra eljátssza a szerepet.

Anne Hathaway is elmondta, folytatná-e a filmet

„A zöld szemhéjfesték annyira borzalmas, hogy még egyszer meg kell mutatni. Annyira rossz” – jegyezte meg a filmbeli karakter, szintén Emily sminkjéről.

Elmondta, hogy színésztársaival imádták a divatot, és annyira szórakoztató volt a forgatás, hogy bármikor megcsinálna egy másik filmet gondolkodás nélkül, csak hogy újra játszhasson a film többi szereplőjével.

Anne Hathaway, akinek karrierje szintén Az ördög Pradát viselnek köszönhetően ívelt fel, kicsit hezitált a folytatás lehetőségét illetően.

„Nem tudom, hogy lehet-e folytatás” – mondta, miközben új filmjét, Az Armageddon idejét népszerűsítette. „Szerintem az a film egy másik korban készült. Ma már minden annyira digitális, és az a film a fizikai dolgok előállításának koncepciója körül forgott. A világ most nagyon más” – vélekedett Anne Hathaway.

(Borítókép: Emily Blunt 2022. október 17-én. Fotó:  MANDOGA MEDIA / picture alliance / Getty Images)

Rovatok