Index Vakbarát Hírportál

Tóth Andinál betelt a pohár

2022. november 13., vasárnap 11:58

Az énekesnő Instagram-oldalán írta le érzéseit az elmúlt néhány nap után. Úgy érzi, rengeteg támadást kapott, de nem tudja, miért, éppen ezért úgy döntött, néhány napig pihenteti a közösségi médiát.

„Ezek a sorok most nem a kommentelőkhöz szólnak, vagy akár a követőimhez, akik az elmúlt két hét történései után is erőt küldve állnak mellettem rezdületlenül. Nem. Ez a poszt most arról szól, hogy elfáradtam” – vallott őszintén Tóth Andi Instagram-bejegyzésében.

»Egy közszereplőnek mindent tűrni kell.« Ez egy kimondhatatlanul kegyetlen mondat, amivel a végtelenül gonosz, rosszindulatú emberek nyugtatják magukat, hogy tükörbe tudjanak nézni és békésen alhassanak az ítélkező, fájdalmat és maradandó sérüléseket okozó véleményük után

 írja az énekesnő, aki úgy érzi, túl sok támadás érte az utóbbi napokban. Legutóbb éppen barátnője kutyáját szerette volna elgyászolni, ám a bulvármédia mindkettőjüket megfosztotta a békés búcsú lehetőségétől azzal, hogy még a lakása előtt is paparazzik várták. Másik nagy fájdalma, hogy több napja arról írnak egyes médiumok, hogy válságba került kapcsolata Marics Petivel.

Miért kérdőjelezitek meg a kapcsolatomat a törődő párommal, aki hű társam mindebben? Miért veszitek el a búcsú lehetőségét ettől a csodás nőtől? Miért küldötök utánam fotósokat még a lakásom elé is?

– tette fel kérdéseit Tóth Andi.

Bejegyzése végén hangsúlyozta, tudja, ezt kötelessége tűrni, de szeretné, ha mindenki rájönne, nem a tengerentúlon vagyunk, ahol hatalmas médiafigyelem övezi a sztárokat.

Ez nem Amerika. Ez egy kis ország, rengeteg rosszindulattal

– zárta posztját, amelyben leszögezte, hogy a következő napokban nem posztol, a próbáknak szenteli idejét és megpróbálja eldönteni, hova tovább.

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Szollár Zsófi / Index)

Rovatok