Index Vakbarát Hírportál

Erős Antónia koronavírusos

2022. november 15., kedd 17:31

Erős Antónia, aki már 25 éve vezeti az RTL Híradóját, kedden Instagram-oldalán jelentette be, hogy életében először elkapta a koronavírust.

„»Mi van veled, beteg vagy?« – kérdezhetné Max ezen a fotón. Igen, beteg vagyok, covidos, életemben először” – kezdte a bejegyzését Erős Antónia műsorvezető.

Az élettől egy fricska, hogy éppen most, amikor a Covid-oltások és az azokkal kapcsolatos tévhitek jönnek a Praxis című műsorom második epizódjában szerdán este

– tette hozzá.

Mint írta, a műsorban többek között arról is szó lesz, hogy kell-e negyedik oltás, oltassák-e magukat a kismamák, tévhit-e, hogy fertőzést okoz a negyedik oltás, és hogy van-e benne csip. A műsorban a másik taglalt téma a botox lesz.

A 18 órakor kezdődő RTL Híradóban sem volt látható Erős Antónia, akit nem helyettesített senki, így Szellő István egyedül mondta be a napi híreket.

Saját műsort kapott az RTL-en

Amint arról az Index is beszámolt, egészséggel, valamint betegségekkel foglalkozó műsort indít Erős Antónia, amelynek részben az is célja, hogy megtanítsa az embereket a gyakorlatias gondolkodásra.

A műsor november 9-én indult, ami a híradós ötlete volt, és amelyben ő a riportert és a műsorvezető is egyben, emellett pedig szerkesztési feladatai is vannak.

A Praxist szerdánként, a késő esti Híradó után láthatják a nézők. A műsor egyébként azért is érdekes, mert az egyes epizódok végén általában Erős Antónia is elmondja majd a véleményét egy-egy témával kapcsolatban.

(Borítókép: RTL Klub)

Rovatok