Index Vakbarát Hírportál

Mentő vitte el az Ázsia Expressz versenyzőjét, Gyebnár Csekkát

2022. november 18., péntek 13:08

Péntek este dől el, ki fogja megnyerni az Ázsia Expressz harmadik évadát, azonban a finálé előtt rosszul lett az egyik versenyző, Gyebnár Csekka.

Október 10-én startolt el az Ázsia Expressz harmadik évada, amelyben Gelencsér Tímea és Balogh Szimóna; Gáspár Győző és Gáspár Bea; Király Linda és Király Viktor; Marics Peti és Valkusz Milán; Rozs Gergő és Kása András; Mérai Kata és Gyebnár Csekka; Nemazalány-Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand; Kiss Ernő Zsolt és Nyári Darinka küzdöttek meg egymással. A műsorvezető, Ördög Nóra ezúttal Jordánián, Üzbegisztánon, Törökországon és Grúzián keresztül koordinálta a kiválasztott szereplők játékát, a tét 10 millió forint.

Csütörtök este azt láthatták a nézők, hogy Halastyák Fanni és Szlépka Armand estek ki a műsorból, ők lettek a harmadik helyezettek. A pénteki fináléban pedig Gyebnár Csekka és Mérai Kata, valamint Kiss Ernő Zsolt és Nyári Darinka csapnak össze egymással a fődíjért, azonban a finálé előtt az egyik versenyző rosszul lett.

Mint kiderült, a Barátok közt egykori színésznője, Gyebnár Csekka már napok óta nem érezte jól magát, és a döntő napjának reggelére ez még rosszabb lett, így játékostársa, Mérai Kata mentőt hívott hozzá.

Napok óta rosszul van Csekka. Arra ébredtem, hogy nagyon rosszul lett, és anélkül, hogy én ezt megbeszéltem volna, kihívtam az orvost. Bár azt mondom, hogy minden rendben lesz, rettenetesen aggódunk érte

– magyarázta Mérai a TV2 Play oldalán megjelent videóban. Az pedig, hogy Gyebnár Csekka részt tud-e venni a fináléban, péntek este derül ki.

Rovatok