Index Vakbarát Hírportál

Elfogatóparancsot adott ki a rendőrség Molnár Gusztáv ellen

2022. november 21., hétfő 15:17

A színész hétfő délután került fel a rendőrség által körözött személyek listájára.

Rágalmazás miatt elfogatóparancsot adott ki a rendőrség Molnár Gusztáv színész ellen, akit korábban többek között az RTL Drága örökösök című sorozatában is láthatott a közönség. Azt, hogy a rágalmazás pontosan mire terjed ki, egyelőre nem tudni, a rendőrség oldaláról mindössze annyi információ szűrhető ki, hogy a 36 éves színész elleni végzést a Gödöllői Járásbíróság adta ki.

Nehéz hónapok állnak mögötte 

A színész meglehetősen nehéz hónapokon van túl, mivel – ahogy nemrég kiderült – bipoláris zavarral, illetve alkoholproblémákkal küzd. Molnár Gusztáv körül akkor alakult ki még nagyobb botrány, amikor volt felesége azzal vádolta meg, hogy bántalmazta közös gyermeküket, bár a színész mindig tagadta, hogy ilyen történt volna. Alkoholproblémája már korábbi kapcsolatára is rányomta a bélyegét, második feleségével, Viviennel év elején külön költöztek – volt párját később állítólag olyan üzenetekkel zaklatta, amelyekben azt írta, öngyilkos lett.

Egy alkoholista szemét, sz*r alak vagyok. Ha a feleségem nincs, semmim sincs. Nem látok más kiutat, mint hogy véget vessek az életemnek. Az öngyilkosságot fontolgatom

– nyilatkozta a Blikknek Molnár Gusztáv. Mint kifejtette, azt érzi, talán ez az utolsó esélye, hogy végleg leszokjon az alkoholról. Hozzátette, fáj neki, hogy felesége el szeretne válni, de megérti a döntést, mivel megérdemli. Azt is megjegyezte, tudja, hogy azonnal be kéne vonulnia az elvonóra, de nem biztos benne, hogy lesz ereje összeszedni magát.

Az az igazság, hogy egy alkoholista ember vagyok, akinek nincs ereje bizonyítani már. Pedig tudom, hogy a feleségemnél semmi esélyem így, de most úgy érzem, nincs erőm megválni az alkoholtól, és inkább eldobnám az életem

– fogalmazott a színész augusztusban.

(Borítókép: Molnár Gusztáv. Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)

Rovatok