Index Vakbarát Hírportál

Kiderült, hogy öngyilkos lett a Power Rangers sztárja

2022. november 22., kedd 21:11

Önkezével vetett véget életének Jason David Frank amerikai színész, akit a Power Rangers című sorozatból ismertek a legtöbben.

Jason David Frank a zöld egyenruhás Power Rangert, Tommy Olivert alakította a sorozatban. Halálának hírét menedzsere jelentette be vasárnap, a halál okát és időpontját azonban nem nevezte meg a közleményben.

A TMZ bulvármagazin most rendőrségi forrásból, valamint a színész feleségétől, Tammie-től – akivel válófélben voltak – értesült arról, hogy

Jason David Frank öngyilkos lett – és azt is megtudták, hogyan.

A lap azt írja, hogy a színész és felesége egy texasi hotelben szálltak meg pénteken, de külön szobákban aludtak. Ennek ellenére péntek éjjel vagy szombat hajnalban összevesztek az asszony szobájában, és a vita hevében a színész a feleségét is kirakta, majd kizárta a szobából.

Az asszony ezután szólt a hotel biztonsági szolgálatának. Miután megjelentek, a férfi kinyitotta az ajtót, majd távozott a saját szobájába, és egy ideig úgy tűnt, hogy rendeződik a helyzet.  Szombat hajnali 5 órakor azonban a színész felesége kihívta a rendőröket,  mert attól tartott, hogy a férfi bántalmazhatja őt.

A kiérkező rendőrök bekopogtattak a színész szobájába, a férfi azonban nem nyitott ajtót. Végül a hotel munkatársai engedték be őket a pótkulccsal.

EKKOR TALÁLTÁK MEG A FÉRFI FELAKASZTOTT HOLTTESTÉT A FÜRDŐSZOBÁBAN.

 A rendőrség a körülményekből adódóan öngyilkosságként kezeli a történteket, egyelőre nem merült fel idegenkezűség gyanúja az ügyben – derült ki a TMZ cikkéből. 

Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as vagy 06 (80) 20-55-20-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

(Borítókép:  Jason David Frank 2017. október 5-én. Fotó: Daniel Zuchnik / Getty Images for Saban Brands)

Rovatok