Index Vakbarát Hírportál

Tóth Gabi: Tudok nevetni a rólam készült mémeken

2022. november 22., kedd 12:12

Tóth Gabit az elmúlt két évben rengetegen támadták, emiatt közösségi oldalait is elnémította egy időre. Mára viszont újra tud mosolyogni, és úgy érzi, humorral, valamint hittel minden nehézségen át fog tudni jutni. Az énekesnő új dalában írta ki bánatát.

Tóth Gabi még nyáron jelentette be, hogy egy időre „elnémítja oldalait”, ugyanis szerinte a közösségi médiának „közösség összetartásáról, párbeszédről és együtt gondolkodásról kellene szólnia”, de ehelyett ő ennek az ellenkezőjét tapasztalja, vagyis azt, hogy csak rombolja az emberek életét. Azóta közösségi oldalain semmilyen magánjellegű posztot nem láthattak rajongói.

Az ellene indult „gyűlölethadjárat” miatt korábban nem tudott úgy interjút adni, hogy ne sírja el magát a kamerák előtt. Pár hónap elteltével azonban visszatért az életkedve és ismét tud mosolyogni. A Tények Plusznak őszintén mesélt az elmúlt időszakról. 

A humor a legfontosabb

Úgy érzi, többször már nem tudják mélybe taszítani az őt igazságtalanul bántó emberek, ugyanis hitét és hovatartozását soha nem fogják tudni elvenni tőle, ahogy a családját sem.

Ki kell ebben tartanom, mert ez nagyon átsegített a nehézségeken. De ami a legfontosabb: a humor. Én magam is tudok jókat nevetni azokon a mémeken, amik születtek rólam, tehát nem kell mindent olyan véresen komolyan venni. Humorral és hittel minden nehézségen át tudunk menni

– mondta Tóth Gabi. 

Segített neki a visszavonulás

Azt is elárulta, hogy a közösségi médiából való visszavonulás is sokat segített a helyzetén. 

Ne az előítéletekből alkossunk véleményt egy emberről, hanem jöjjünk el, és hogyha szeretnénk esélyt adni, hogy megismerjük, akkor találkozzunk személyesen. A csendnek is ez volt a lényege, és nekem is ez a célom, mert a való életben negatív tapasztalatom nem volt az emberekkel. Csak szeretetet kaptam

– fejtette ki.

Az énekesnő új dalában írta ki bánatát, ugyanis annak szövege az elmúlt két év történéseit dolgozza fel. Tóth Gabi azt mondta, a gyűlölethullám ellenére is „a legyőzhetetlenség érzését élte át a végén”.

(Borítókép: Tóth Gabi 2022. március elsején. Fotó: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok