Index Vakbarát Hírportál

Soha nem látott bensőséges képek Harry hercegről és Meghan Markle-ról

2022. december 1., csütörtök 19:06 | aznap frissítve

Hamarosan debütál a Netflix hatrészes dokumentumsorozata a királyi családnak hátat fordító Harry hercegről és Meghan Markle-ról. Az előzetesben soha nem látott képek örökítik meg a pár intim pillanatait.

„Ha ekkora a tét, nem lenne érdemes tőlünk hallani a történetet?” – kérdezi Meghan Markle, Sussex hercegnéje a Netflix dokumentumfilmjének csütörtökön megjelent ajánlójában. A dokumentumfilm előzetese egy héttel a sorozat debütálása előtt jelent meg – írja a Reuters

Harry herceg és Meghan Markle két évvel ezelőtt mondott le a királyi tisztségről, ezután költöztek Kaliforniába, azóta pedig többször is élesen bírálták a királyi családot, ami komoly ellentétekhez vezetett Harry herceg és édesapja, Károly, valamint bátyja, Vilmos herceg között. 

Az Oprah Show-ban adott interjú jelentős válságba sodorta a királyi családot. A film időzítése aligha lehetne kedvezőbb a platformnak, mivel Vilmos herceg és felesége, Katalin épp Bostonban tartózkodik. „Harry és Meghan. A Netflix világraszóló eseménye” – reklámozza a filmet a platform Twitteren.

A hatrészes dokumentumsorozat megjelenésének pontos dátumát nem közölték, több forrás szerint is december 8-án debütál majd. A közvélemény figyelme épp akkor irányul Meghanre és Harry hercegre, amikor Vilmos herceg és Katalin hercegné első nemzetközi látogatásukat teszik a királynő halála óta. 

Nyolc évvel az első amerikai utazásuk után ismét az Egyesült Államokba érkeznek, hogy találkozzanak Joe Biden amerikai elnökkel. A pár olyan képeket is megosztott a dokumentumfilmben, amelyeket még soha nem láthatott a nagyközönség: ilyen például az, amelyen a sussexi hercegné sír.

Mindent meg kellett tennem, hogy megvédjem a családomat

– mondja az előzetesben Harry herceg.

Egy másik fotón Meghan és Harry egymás mellett ülnek a kanapén, Meghan a kezébe temeti az arcát, Harry pedig ingerültnek tűnik. A sorozathoz a pár barátaival és ismerőseivel is készítettek interjúkat, akik korábban soha nem szólaltak meg a nyilvánosság előtt. Emellett újságírók is megszólalnak, akik arra keresik a választ, hogy miképp befolyásolta a közösségi média a pár kapcsolatát.

Az előzetes alább tekinthető meg.

Rovatok