Index Vakbarát Hírportál

Elton John elköszön a rajongóktól

2022. december 2., péntek 11:05

Elton John utolsó nagy-britanniai koncertjét a jövő évi Glastonbury zenei fesztiválon tartja.

„A brit szupersztár a fesztivál kiemelt előadójaként 2023. június 25-én lép a Piramis Színpadra” – közölték a szervezők. A Glastonbury fesztiválon most először lép fel, azon a koncerten köszönhet el brit rajongóitól.

Elton John 2018 szeptemberében indította útnak világkörüli búcsúturnéját, amelyet azonban megszakított a koronavírus-járvány. Az angliai fellépése összességében nem az utolsó koncertje lesz, mert a búcsúturné júliusig tart még különböző európai helyszíneken – írja a The Guardian.

Elton Johnnak novemberben volt az utolsó amerikai koncertje a Los Angeles-i Dodger stadionban.

Egy óra alatt elkelt az összes jegy

A Glastonbury zenei fesztivált jövőre június 21. és 25. között tartják. A rendezvényre november elején nyitották meg a jegyeladást, egy óra leforgása alatt az összes jegy elkelt. A világ egyik leghíresebb rockzenei fesztiválját a koronavírus-járvány miatt 2019 óta nem rendezték meg, a pandémia után 2022-ben tartották meg újra az eseményt júniusban.

A Twitteren a fesztiválozókhoz szólva a szervező azt írta, hogy a hatalmas show működtetésének hatalmas költségnövekedése felelős a jegyek drágulásáért, valamint a koronavírus miatti két, fesztivál nélkül töltött év hatalmas pénzügyi hátránya a felelős.

Rovatok