Index Vakbarát Hírportál

Leterítette a vírus a TV2 arcait

2022. december 3., szombat 16:09

Till Attila is elkapta a vírust, ami elmondása szerint a Sztárban sztár leszek! egész stábján végigszaladt: múlt vasárnap Köllő Babett csaknem hang nélkül tolta végig az adást, de a betegségen Tóth Gabi is átesett, akinek emiatt több fellépését is le kellett mondania.

A TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorának legutóbbi adásában két zsűritag is betegen ült le a többiek közé: Köllő Babettet olyannyira leterítette a vírus, hogy szinte teljesen elment a hangja, de Tóth Gabi sem volt sokkal szerencsésebb – bár a beszéd neki nem okozott problémát, az énekléssel viszont meggyűlt a baja a héten, így le is mondta az akkorra tervezett fellépéseit.

Hogy mennyire volt jó ötlet betegen beülni a stúdióba, azt mindenki döntse el maga, mindenesetre úgy tűnik, Till Attila is elkapta a fertőzést, amiről a műsovezető abban a videóban mesélt, amely az 51. születésnapja alkalmából került fel a Facebook-oldalára. 

Én is beteg voltam a héten. Lenyomtam ezeket a Propaganda-forgatásokat, de hát úgy húztam magamat magam után. Ez az erős torokfájás meg nátha, ami végigment a Sztárban sztár leszek!-en nagyjából mindenkin, ez engem is utolért, úgyhogy nagy buli meg semmi ilyesmi nincs

– mondta a felvételen Tilla, aki az élőzés pillanatában épp a családi ebédre készült.

A videóból az is kiderült, hogy Tilláéknál az a szokás, hogy tortával ébresztik az ünnepeltet, amit meg is kapott reggel a feleségétől, Krisztától. Ezt követően, amíg a többiek készülődnek a meglepetésekkel, a születésnaposnak van ideje elmélkedni kicsit – a műsorvezető is átgondolta az életét, amelyben elmondása szerint ő már a nagymamaszakaszba lépett. Tilla örül, hogy van családja, és hogy körülötte minden működik, már csak egyetlen vágya maradt, hogy

legyenek boldogok a gyerekei.

Tilla videóját itt tudja visszanézni: 

Rovatok