Index Vakbarát Hírportál

Alec Baldwin felesége a könnyeit visszafojtva beszélt a tragédiáról

2022. december 4., vasárnap 12:40

Hilaria Baldwin, Alec Baldwin felesége közölte, hogy egyáltalán nincsenek jól a forgatáson történt halálos baleset óta. A színész tavaly októberben sebesítette meg halálosan a Rust című film forgatásán Halyna Hutchins operatőrt.

Hilaria Baldwin és férje, Alec Baldwin még mindig küszködnek a Rust forgatásán 2021 októberében történt halálos lövöldözés következményeivel.

„Nem vagyunk jól. Nem lehetünk jól. Senki sincs jól” – mondta könnyeit visszafojtva a 38 éves Hilaria Baldwin egy interjúban. Hozzátette, „ez egy olyan tragédia, amit senki nem tudott volna elképzelni, hogy megtörténhet”.

Halyna Hutchins operatőr a forgatáson halt meg, amikor egy filmes kelléknek szánt éles fegyver elsült, és mellkason találta, majd Joel Souza rendezőt a kulcscsontján találta el – írja a Page Six.

Ezerszer összetört Alec Baldwin szíve

Alec Baldwin és felesége, akik nemrég fogadták hetedik gyermeküket, a lövöldözés óta nyíltan beszélnek a családjuk kihívásokkal teli évéről. Még szeptemberben a 64 éves színész elárulta, hogy „talán soha többé nem lesz ugyanaz”, miután ilyen szívszorító esetet élt át. „A szívem ezerszer összetört az elmúlt évben” – írta az Instagramon.

„Rengeteg változás jön, de a családom életben tartott. Ők az életem értelme” – utalt az ellene felhozott büntetőjogi vádakra. Bár a nyomozás még folyamatban van, nemrég peren kívül megegyezett Halyna Hutchins családjával.

Annak ellenére, hogy a színész tagadja, hogy felelős lenne az operatőr haláláért, a családnak egy meg nem nevezett összeget fizetett, és beleegyezett, hogy a néhai operatőr férje, Matthew gyártásvezetőként fejezze be a filmet.

A megegyezést követően Alec Baldwin gondatlansági pert indított a film fegyverkezelője és a stáb több tagja ellen, amiért átadták neki a töltött fegyvert. Az ügy részletes rendőri jelentését itt olvashatja.

(Borítókép: Hilaria Baldwin és Alec Baldwin 2021. október 30-án a vermonti Manchesterben először áll nyilvánosság elé, miután a színész egy forgatáson halálosan megsebesítette Halyna Hutchins operatőrt. Fotó: MEGA / GC Images)

Rovatok