Index Vakbarát Hírportál

Válságtanácskozás a brit királyi családban, újabb botrány jöhet

2022. december 4., vasárnap 05:36

III. Károly és Vilmos herceg egy válságtanácskozást tartanak, arra készülve, hogy a jövő héten debütál a Harry herceg és Meghan hercegné főszereplésével készült Netflix-dokumentumfilm – írja a brit bulvársajtó.

A királyi családban már a héten is volt egy botrány, és úgy fest, hogy a jövő hetük sem lesz unalmas. A Daily Mirror ugyanis olyan információk birtokába jutott, miszerint a királyi családban nagyon aggódnak amiatt a netflixes dokumentumfilm miatt, amely a jövő hét csütörtökön jelenik meg. 

A bulvárlap a királyi családhoz közel álló forrásokból úgy értesült, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné szombaton visszatérnek a Brit-szigetekre az Egyesült Államokból (ahol egy hivatalosan látogatáson voltak), és

egy „válságtanácson” vesznek részt Károly királlyal, felkészülve azokra a vádakra, amelyek a királyi családot érhetik Harry hercegék dokumentumfilmjében.

A tanácskozáson Károly és Vilmos arról fognak egyeztetni, hogy miként reagáljanak majd egységesen a vádakra. Harry herceg és Meghan Markle már korábban is rasszizmussal vádolták meg a királyi család egy tagját – akit ugyan nem neveztek meg, de felmerült, hogy épp Károlyról lehet szó.

Teljes készültség, azonnal reagálni akarnak 

A Daily Mirror azt mondta, hogy a netflixes sorozat csütörtökön debütáló első három részét rögtön a megjelenése után meg fogja nézni a király udvartartás több tagja, valamint velük együtt Vilmos herceg és Katalin hercegné is azért, hogy mielőbb reagálhassanak a vádakra. 

Ha szükség lesz rá, akkor borítékolható, hogy a válaszuk gyors és erőteljes lesz bármilyen vádra, amelyet az új sorozatban megfogalmaznak

– mondta erről a Daily Mirror egyik forrása.

A sorozatról egy rövidebb, egyperces beharangozó trailert e hét csütörtökön már közzétettek. Arról, hogy mi mindent mondott abban a videóban Harry és Meghan, itt számoltunk be.

(Borítókép: Karwai Tang/WireImage / Getty Images Hungary)

Rovatok