Index Vakbarát Hírportál

Focimeccsen esett össze Rod Stewart 11 éves fia

2022. december 7., szerda 13:42

Az énekes elmondása szerint szívrohamra gyanakodtak, miután fia, Aiden összeesett egy focimeccsen, így kórházba szállították.

A 77 éves Rod Stewart egy interjúban számolt be arról, 11 éves fiát, Aident mentővel vitték kórházba azt követően, hogy egy futballmérkőzésen összeesett. Azt gyanították, szívrohamot kapott. Az énekes ugyan azt nem árulta el, pontosan mikor is történt ez az eset. 

Azt hittük, hogy a fiam szívrohamot kapott. Elkékült, és eszméletlen állapotban volt, amíg le nem nyugodott. Ijesztő volt, de kiderült, hogy csak pánikrohamról volt szó

fejtette ki Stewart, hozzátéve, fia valószínűleg amiatt lett rosszul, hogy mindenképp jól akart teljesíteni, így sokat stresszelt. 

Az énekes megjegyezte, egy másik fiú miatt is mentőt kellett hívni, aki elesett és beverte a fejét, ő még mindig nem épült fel.

Mióta focit nézek, ez volt az első alkalom, hogy két mentőt is ki kellett hívni.

– magyarázta Stewart, akinek öt párjától nyolc gyermeke született eddig. Jelenlegi feleségének két fiút köszönhet, Alaistairt és Aident.

Rod Stewart nehéz napokat tud a háta mögött, mivel nemrég hunyt el két bátyja, Don és Bob. A 88 éves Bob Stewart 48 órával II. Erzsébet királynő halála előtt hunyt el. Az énekest a néhai uralkodó halálhíre is megrendítette, igazi veszteségként élte meg, pláne azután, hogy testvéreit is elvesztette. 

(Borítókép: Rod Stewart 2020. február 18-án Londonban. Fotó: Jim Dyson / Redferns / Getty Images)

Rovatok