Index Vakbarát Hírportál

Megműtötték Nánási Pált

2022. december 15., csütörtök 21:24

Évek óta szemüveget viselt Ördög Nóra férje, ami mindig is zavarta a munkájában. Nánási Pál számára érzékeny téma volt a látás, egészen idáig. Korábban nem tudta rá szánni magát műtétre, de most találtak egy új módszert, amivel meggyőzték.

Éveken keresztül rossz volt Nánási Pál szeme, és szemüveget viselt, de ez rendkívül zavarta a munkájában. Mindeddig nem is tudta magát rászánni egy szemműtétre, mivel a szeme a hagyományos módszerrel nem is gyógyítható.

Sejthetitek, milyen érzékeny téma a látás az ő esetében. Évek óta szemüveget hord. Zavarja a munkában, de eddig nem szánta rá magát a műtétre. Ám egy speciális – számomra teljesen új módszer – és dr. Bereczki Árpád, aki nemcsak az orvosa, de a barátja is, meggyőzte őt. Konkrétan új szemlencséket ültettek be neki! 

– fogalmazott felesége, Ördög Nóra a közösségi oldalán. A műsorvezető azt is hozzátette, hogy az orvos azt ígérte, férje a műtét után másnap már fotózni is tud majd.

A műtétről Nánási Pál is beszámolt az Instagram-oldalán, ahol azt írta, tényleg nem lát jól szemüveg nélkül, csak a fényképezőgépe keresőjén keresztül.

Elmondása szerint a szeme ráadásul a hagyományos módszerrel nem is műthető, de orvos barátja ismert egy olyan módszert amivel mégis gyógyítható. „Szóval – némi hezitálás után – rábíztam magamat” – tette hozzá.

(Borítókép: Nánási Pál. Fotó: Kaszás Tamás / Velvet)

Rovatok