Index Vakbarát Hírportál

Bár Superman nem lehet, valóra vált Henry Cavill álma

2022. december 17., szombat 06:08

Henry Cavill lesz a főszereplője egy új Warhammer-sorozatnak, miután az Amazon megállapodást kötött a sikeres játék-franchise sorozattá alakításáról és filmvászonra viteléről. Henry Cavill elmondta, egy életre szóló álom vált valóra számára.

Az Amazon legfőbb zászlóshajója, a Tolkien-mitológiára alapozó A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi után egy újabb fantasysorozatot gyárt, amihez film is készül. A Superman főszerepétől nemrég megfosztott Henry Cavill szerepet kapott a Warhammer-sorozatban.

Az új fantasysorozat egy stratégiai asztali játékból, a Warhammer 40 000-ből készül.

A brit színész közölte, élete egyik nagy álma válik valóra, ami jókor is jött számára egy nappal azután, hogy bejelentette, nem tér vissza Superman szerepébe .

Kedvenc fantasyjában merülhet el

A 39 éves színésznek ez újabb lehetőséget ad arra, hogy egyik kedvenc fantasyvilágába lépjen, hiszen korábban már a Netflix Vaják című sorozatában vállalt főszerepet, amelyet egy olyan könyv- és videojáték-sorozat ihletett, amelynek Henry Cavill nagy rajongója.

Henry Cavill maga is lelkes Warhammer-játékos, rendszeresen oszt meg képeket kézzel festett Warhammer-figurákból álló gyűjteményéről az Instagramon, és „a történethez kapcsolódó szakértelmét” fogja bevinni az Amazon produkciójába, amiben gyártásvezetőként és főszereplőként is részt vesz.

Gyerekkorom óta imádom a Warhammert, így ez a pillanat igazán különleges számomra

– írta a színész. Hozzátette, „a lehetőség, hogy ezt a filmes univerzumot az elejétől kezdve felkarolhatja, nagy megtiszteltetés és felelősség”.

(Borítókép: Henry Cavill 2017. november 13-án. Fotó: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images)

Rovatok