Index Vakbarát Hírportál

Eljegyezték Kulcsár Edinát

2022. december 22., csütörtök 21:49

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata szintet lépett, ugyanis a rapper még a születésnapja előtt eljegyezte szerelmét.

A szépségkirálynő az Instagram-oldalán osztotta meg az örömhírt követőivel, miszerint kedvese, G.w.M még karácsony előtt meglepte őt, és megkérte a kezét, amire ő természetesen igennel felelt. Kulcsár mindemellett megmutatta az eljegyzési gyűrűjét is. Az időzítés mondhatni tökéletes, mivel a szépségkirálynő holnap, azaz december 23-án ünnepli 32. születésnapját – ennek apropójából korábban egy Porschét kapott kedvesétől, illetve egy közös dallal is készülnek, ami holnap fog megjelenni. 

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata ugyanakkor nem indult zökkenőmentesen, mivel a szépségkirálynő épphogy bejelentette válását Szabó András Csutitól, pár napra rá már attól volt hangos a sajtó, miszerint újra rátalált a szerelem G.w.M személyében.

A pár már a kezdetektől fogva különböző támadások célkeresztjében éli életét, azonban az elmúlt hónapok megedzették őket, és már jól bírják a gyűrődést. Úton van első közös gyermekük is, aki kislány lesz. Arról egyébként már a korábbiakban is beszámoltak, hogy előbb-utóbb szeretnék majd összekötni az életüket, de kezdetben még azt állították, nem szeretnék elhamarkodni a dolgokat. Kulcsár Edina és G.w.M párkapcsolatának útját ide kattintva tudja bővebben elolvasni.

(Borítókép: Kulcsár Edina és  G.w.M 2022. október 3-án. Fotó: Szollár Zsófi / Index)

Rovatok