Index Vakbarát Hírportál

Opitz Barbi: Minden rendben van, csak volt egy vita

2022. december 23., péntek 15:44

Egy Facebook-csoporton keresztül keresték Opitz Barbi énekesnőt. Egy posztot tettek közzé róla, miszerint már csütörtök óta nem lehetett elérni.

Furcsa bejegyzés jelent meg egy Facebook-csoportban, ahol eltűnt személyekkel kapcsolatos posztokat szoktak közzétenni. A közösségi oldalon látottak szerint Opitz Barbara énekesnő csütörtök óta nem adott életjelet magáról. Mint az a bejegyzésben olvasható, az X-Faktor 2016-os szériájának győztese vonattal indult Kókára a barátjához, aki Opitz testvérének elmondása szerint életveszélyesen, gyilkossággal fenyegette meg, így azt kérte, ha bárki tud valamit, azonnal keresse fel őt. Az énekesnő még csütörtök este egy fotót tett ki Instagram- és Facebook-oldalára, illetve az Instagramján egy történetet is megosztott, amelyben azt írta, körmöst keres.

Opitz Barbi a rendőrség oldalán nem szerepelt az eltűnt személyek között, így megkerestük az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is. Közölték, 2022. december 23-án 12 óra 42 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy nőt a lakásán a barátja megfenyegetett, és arra kényszerítette, hogy vidékre menjen vele. 

A rendőrök a bejelentéssel érintett lakcímre kimentek, ahol a nő nyitott ajtót. Az intézkedés közben a bejelentésben említett férfi is megjelent. Tekintettel arra, hogy a férfi korábbi viselkedésével kapcsolatban felvetődött a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra. Elszámoltatása folyamatban van. A bejelentésben említett nőt a rendőrök tanúként hallgatják ki. Az esettel összefüggésben személyi sérülés nem történt

– válaszolták megkeresésünkre. 

Korábban is voltak veszekedések

Az énekesnő egyik barátja a Blikknek hosszabban beszélt Opitz és párja kapcsolatáról, kijelentve, korábban is voltak már veszekedések közöttük. 

Nagyon heves vitákat szoktak lefolytatni, többször szóba került a szakítás is. Úgy tudom, hogy Albert féltékenysége okozza a legtöbb problémát, aki már a szakítás hallatán olyan szinten kétségbeesik, hogy teljesen elveszíti a fejét. Ugyanakkor Barbi is sokszor bánt vele durván, még tettlegességig is elfajult a köztük lévő feszültség

– fejtette ki a lapnak.

A baráttal egybehangzó nyilatkozatot tett Opitz testvére is, aki a lapnak kifejtette: hajnali háromkor beszélt vele utoljára az egyik barátja. Az utolsó információjuk az volt, hogy Kókára indul a párjához.

A barátnője szerint összetűzésbe keveredhettek, ami miatt Barbi hazajöhetett Pestre. Albert követte őt, majd rátörte az ajtót

– mondta.

Instagramján mondott köszönetet

Opitz Barbi péntek este az Instagram-oldalán, a 24 órán keresztül elérhető történetében jelentkezett először, és üzent követőinek, megköszönve a sok aggódást.

Sziasztok! Nagyon sok aggódó üzenetet kapok, minden rendben van, csak volt egy vita, semmi baj, de azért köszönöm, hogy aggódtok. Puszi

– írta közösségi oldalán az énekesnő elsőként, majd később erre módosította üzenetét:

Köszönöm, hogy aggódtok értem, nincsen semmi baj. Vitatkoztunk, a telefonom valahogy nála maradt, úgy ment munkába, én meg eközben otthon aludtam néhány órát, és így nem ért el senki pár óráig, de minden rendben.

(Borítókép: Opitz Barbi 2020. augusztus 17-én. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok