Index Vakbarát Hírportál

Huszonkét éves korában meghalt az amerikai rapper

2022. december 23., péntek 17:23

Egyelőre nem tudni, mi okozta a memphisi rapper, Big Scarr halálát, de már több pályatársa is búcsút vett tőle a közösségi oldalán.

A Daily Mail információi szerint 22 éves korában meghalt Alexander Woods, azaz művésznevén Big Scarr memphisi rapper. Kiadója, a 1017 Records tulajdonosa, a szintén rapper Gucci Mane megerősítette a halálhírét, egyik közösségi oldalán búcsúzott tőle. Azt ugyanakkor egyelőre nem tudni, minek következtében hunyt el, ahogy a rendőrség sem erősítette meg a hírt.

A rapper jövőre ment volna turnézni Key Glockkal, aki szintén memphisi rapper. Ő Twitter-oldalán fakadt ki a történtekkel kapcsolatban, ahogy a jamaicai–amerikai DJ Akademiks is, aki szűkszavúan csak annyit írt: „RIP Big Scarr”.

Big Scarr 2000. április 7-én született Memphisben. 2019-től tevékenykedett rapperként, akkor jelentette meg Make a Play című dalát, amely nagy népszerűségre tett szert a YouTube-on. 2020-ban került Gucci Mane kiadójához, majd egy évvel később adta ki legismertebb lemezét, amely a Big Grim Reaper címet kapta.

Nem Big Scarr egyébként az egyetlen memphisi rapper, aki az elmúlt hónapokban hunyt el. Young Dolphot 2021 novemberében Memphisben, míg Snootie Wildot idén februárban gyilkolták meg Houstonban. 

(Borítókép: Big Scarr 2021. július 17-én. Fotó: Paras Griffin / Getty Images)

Rovatok