Index Vakbarát Hírportál

Rózsa György kiköltözik a villájából

2022. december 24., szombat 06:11

A műsorvezető kisebb otthonra vágyik, illetve a lányához is szeretne közelebb lenni, ezért úgy határozott, kiköltözik a villájából.

Rózsa György műsorvezető a Tények Plusznak számolt be a keserédes hírről, miszerint drasztikus lépésre szánta el magát: elhagyja budai villáját. Már egy ideje tervezi, hogy a korábbinál egy jóval kisebb otthont választ, mivel combnyaktörése miatt nehézkesen mozog a házban.

További érvként szolgált az is, hogy szeretett volna a lánya, Csilla közelében lenni, ami a költözéssel meg is valósulhat.

Ez ilyen korban már nagyon fontos. Talán fontosabb annál is, mint hogy egy nagy házban egyedül, mint Hamlet atyjának a szelleme, bolyongjak. Ez volt az első közös házunk, ahol hármasban laktunk együtt a lányommal és a feleségemmel. Természetesen van nosztalgia bennem eziránt

– fejtette ki a műsorvezető.

Rózsa György huszonkét évvel ezelőtt vesztette el feleségét, akivel tizenkilenc éven át alkottak egy párt, így nem meglepő, hogy sok emlék köti őt korábbi otthonához. A Tények Plusznak megszólalt a lánya, Csilla is, aki igyekszik támogatni édesapját ebben a nehéz időszakban. 

Miatta fáj a szívem, mert tudom, hogy ő nagyon kötődik ezekhez az emlékekhez. De én minden emlékét becsomagolom

– fejtette ki a műsorvezető lánya, ahogy azt is kiemelte, édesapjának nagy lépés lesz a költözés, mivel nehezebben engedi el az emlékeket, de támogatni fogja őt, amiben csak tudja.

(Borítókép: Rózsa György 2016. szeptember 21-én. Fotó: Zih Zsolt / MTI)

Rovatok